Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Tudi obratni primer poznam, sicer ni razlika v letih takšna je pa partnerica starejša 9 let, pa vseenno funkcionirajo normalno.
, obe se sštejeta med veliki družini in ravno en mesec nazaj je ena družina dobila tretjega družinskega člana. Ati je star 54 let
Že pri 9 let razliek se to precej pozna. Moj je glede tega katastrofa, včasih: je preveč zaščitniški, hoče na trenutke špilat fotra in tudi npr. kar se tiče financ, se obnaša kot da sem stara manj kot 15. Kar je sicer res pozorno, ampak meni ni všeč, ker si mislim, da si domišlja, da ne znam zase poskrbet. Zna bit zapečkarski in nič preveč družaben, šel bi kam samo v dvoje, čeprav ko ga kdo prisili, je obratno in npr. je zelo priljubljen med ljudmi. Pozitivno je to, da me je prizemljil, ker mi je res protiutež in dejansko, če nebi bilo njega, bi še vedno živela nekje v oblakih kot večina od najstniških let in nekateri v nedogled...