_Mavrica_
|
Živjo punce ... Sem nova forumu, čeprav vas prebiram že nekaj časa... Pred kratkim sem se poročila in zdaj z možem že dva ciklusa delava na ... zaenkrat brez uspeha ...saj pred poroko se še nekako nisem obremenjevala s tem (tudi ni bilo časa), zdaj pa si že res zeeelo želim in ne mislim več na nič drugega, ker pa nočem razglašat okoli kako mi je hudo, sem se odločila, da bom kar tukaj pisala, ker vidim da imate dost podoben problem . Vem, da 2meseca še ni dosti, vendar imam že kar nekaj let nezaščitene odnose, sicer s pravočasnim umikom, vendar to po vsej logiki naj ne bi bila zanesljiva kontracepcija. Poleg tega pasem bila pred kratkim operirana zaradi endometrioze, za katero so mi povedali, dase rada ponavlja in da otežuje zanositev in vsa ta dejstva me zdaj pošteno strašijo... sicer mi je G rekla na zadnjem pregledu da izgleda sedaj da imam oba zdrava jajčnika in da naj zanosim čim prej, vendar me to ne tolaži... Kakšen teden nazaj sem že bila prepričana, da mi je uspelo, je zamujala, prsa sem imela vsaj 2košarice večja od svojih modrcev, slabo mi je bilo, na koncu sem celo dobila šibek rjavkast izcedek, kar se mi do sedaj še pred ni nikoli pojavilo (kasneje sem celo brala,da je to lahko posledica prenizkega nivoja progesterona in da takšne ženske težje zanosijo ??)....no pa sem naredila test in je bil negativen, pa sem se tolažila da je morda prezgodaj, no in se mi je ulilo....jok ,zdaj sem pa cela tečna, depresivna in brez volje do življenja.... Resno se bojim, da mi sploh ne bo nikol uspelo in vem da mi psiha ne pomaga čisto nič pri tem, vendar res ne vem kako se naj potolažim ... Kamorkoli se ozrem vidim samo srečne ali pa mamice z otročki.... Seveda privoščim vsaki 100 na uro, samo jaz bi tudi imela!!