portorož
|
Dober dan Ena izgubljena spet na obzorju ! Vse nove lepo pozdravljene in kar veselo se bojujte z najslajšim bojem Draga Klemy82, Megi20 in Jackie- BRAVO PUNCE!!!!!!! ČESTITAM! Witch, kaj še bova midve kr vedrile tle gor? cccccc Čas bo, da se spokava drugam in tukaj še samo navijama, ali kak bova zdaj to nardile? Pa ne mi obupat, witch-ica!!!! Jaz mojega tolažim, da ko bo, bosta ziher kr naenkrat pršla, kr se bosta vmes kje srečala.... Tak da pogumno! Pride najin čas! Midva se tudi bojujeva že..., hm, ja, bo kar dobrih 17. krogov..., hmmm , nič, danes sem pogumna, dobro razpoložena in vas hočem malo razvedrit, da nem tle gor težila samo takrat, ko me špika pri ... Midva se tudi vračava v nove boje (brez skrbi, sva vmes vseeno pridno vadila-ziher je ziher, da ne prideš iz vaje )..., ta mesec je ne pričakujem 6.9, test pa imam v planu okrog 10.9, da ne bo spet nepotrebnega laufanja in kravžlanja živčkov (jao, kako sem danes pogumna....). Katera bo v septembru prva lulala? Držim pesti za vse!!!!!!!! Dame, pridne bodite (za vse nove-s tem mislim na ) in ne pozabite: malenkosti so tiste, ki nam polepšajo dan.
|