antonia
|
Po dolgem času se vam javljam. Tudi mi smo na uvajanju - eno privat varstvo smo zamenjali za drugo. V prejšnjem je sicer mali neskončno užival - zjutraj je komaj čakal, da gremo, popoldan pa se mi je skrival, ko sem ga prišla iskat... Je bilo pa kar daleč in za naju velik logistični zalogaj, ker sva pod nujno potrebovala oba avta. Zdaj se bo pazil pri eni gospe, ki je skoraj soseda. Danes je 4. dan po 4h - zjutraj joče, ko se poslovim, ampak baje že čez 3 min ne ve za nič...Mogoče že malce izsiljevanja. Namreč vem, da je zanj zelo lepo poskrbljeno - mogoče mu le ta varuška ni tako simpatična kot prejšnja. Ampak se bo moral navadit. Tudi ostalim polagam na srce, da malo stisnemo zobe ob kakšnih solzicah, če vemo, da se otroku ne godi slabo. Spremembe v življenju bodo in potrbno se je navaditi...Od kolegice hčerka je bila v privat varstvu do šole, zdaj je prvošolka in imajo blazne probleme...cele dneve joče, noče v šolo, ne more se vklopiti med sošolce. Starejši kot so, težje se prilagajajo. Sicer pa čestitke vsem nosečkam. Birdy - držim pesti, da bo šlo srerčno. Meni so tudi v 28 tednu ustavljali popadke - 48h sem bila priklopljena na infuzijo, dobila inekcije za razvoj pljučk. Na srečo se je umirilo...So me kar solze oblile, ko sem ob novici o Birdy podoživela tisti teden. Sunny - držim pesti za službo.... Sicer pa, drage februarčice, prosim držite pesti.... Sem v 6. tednu in glede na to, da se mi je samo 1 od 3 nosečnosti izšla OK in še ta z obilo komplikacijami, me je pošteno strah...Imam hormonsko podporo, buscopan...upajmo na najboljše, glede na to , da sem že veteranka (35)
|