Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.......malo sva z mojim preračunavala finance in nekje februarja bom zgleda končno dočakala ali karavana ali pa enoprostorca....selitev v nov dom sva skrajšala za eno leto-tko drugo leto še ne,pol pa se tudi mi selimo
. Sem mojga zdele spotoma iz službe še v mullerja poslala po par malenkosti, da novopečenemu očku pripravim tortico iz pleničk
.... vam ne znam povedat kak sem vesela glede vrtca tok fino mi je k ne poslušam nobenih čvek okol vzgojiteljic in so mi vse tok super
Pa upam da je buscopan pomagu.
pa počivaj počivaj... kot je že ena napisala ve vse nosečke čist preveč delate....dejte mal uživat pa kaj če se en dan prah ne pobriše...... birdy sam da je OK
...Kje se kupijo kasetniki za jedilni pribor ,ki gredo v predal od kuhinje ???Mislim na te velike ,ker moji predali bodo meterski....Vsepovsod majo te majhne...