Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Iste vzgojiteljice, druga soba in prenovljen vrtec. Sem kar malce žalostna. A naj jim rečem, naj mu kar plenico dajo? Potem p še Sara pride z gasilskih vaj, kjer je bila uro in pol popolnoma premočena, pa na tem mrazu. Ma, cel kup sranja.. Jutri bo bolje, že čutim v kosteh.
, pri nas smo pa kr sami Tiana tako malo razvadili, trenutno na primer sedaj spita v Ninini postelji potem ga bom odnesla v njegovo, potem bo pa najbrž proti jutru tako kot danes ob 4.30 jokal: ne aja, ne aja, (stal je in se ni hotel uležti) in sem ga odnesla k sebi v posteljo, mah... bo že, danes ponoči je še Nina k nama prišla, ker se ji je nekaj sanjalo, v glavnem,...pestro imamo.
, pa res upam, da je to zaradi uvajanja, da ni kakšen drug problem, on je dobil še novo vzg. (pomočnica je ista) in novo sobo ter nekaj novih prijateljev, najbrž je vse skupaj zanj to prav grozno.
v trebuhu nimam nič jesenskega - kake flisaste/plišaste jopice v tako majhni številki. Za Bora sem imela od 68 naprej. Bom počakala, da rodim, potem se pa že mami priduša, da bo ona kaj kupila.
jst sm ša mela za Brina cel kup plišactih in debelih trenerkic od 50 naprej... mel je pa samo eno enkrat gor - ko smo šli iz P. pol je blo pa ta vroče za znoret in ga nism oblačla v dolge stvari.