Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Aninčula , kje si ti doma v Žalcu? Učer sm bla namreč v Žalcu oz tm nekje, v neki vasi Griže, naj bi blo 2km vn iz Žalca. kaj sm tm zgubila pravš? nč, z enim kolegom smo šli k je šou za en avto pogledat da bi ga kupu in kr sva midva nobel pa mava navigacijo sva šla z njim in smo se vozil kr nekje. mislm sj je ta navigacija kul in use, sm kake poti pa kraje še vse bom spoznala ej. Ful hudo. je biu moj kr skeptičen kam nas ta Mujo (tko mu js pravm, v bistvu je Mio ) še ne bo prpelau. pol smo šli pa nazaj čez Celje in je bla tm nekje, ne vem al mal izven Celja neka gostilna s Sarajevskimi specialitetami in smo se nažrl k pujski. ma je biu prov fajn izlet. če me bo pot še kdaj zanesla gor te prej obvestim d se kej srečamo pa kako vn ruknemo. ej veš kaj sm lih učer razmišlala k smo se tm vozil, kako se naglasi tvoj Martin? K zdj to že usak drgač naglasi. Poznam eno k ma tud sina Martina in ni šans d ga pokličš tku obično Martin, ampak uno Maaartin. Hjoj, babnca zmešana, pa nis mogla prej povedat, da v naše konce prideš?? Mnja, jst sm tm ene 2 km stran od Žalca recimo... mogoče še manj.... sam sm na ravnini, ne v rovtih tk k Griže No, lej, pa drugič.... sam povej prej!! Hehehehe, naš Martin je tud Maaaaartin Men ravn zarad tega ime ni blo všeč, ker noben ne ve iz prve kok ga naglasit In pol sm rekla mojmu nj se odloč kk bo, ker oboje ne bo! In mu je blo bolš Maaaartin Mah, zdej ga pa še sam kliče enkrat tk, drugič tk.... Pa dobr, počas se privajam