Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
!!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna
... AJSSS 
... v šolo gremo z veseljem, Marin prihaja domov utrujen
, ker sva se midva zaklepetala
Jst sem šla pol mal tapoletne cunje iz omare vržt, pol sva pa češplove knedle delala. Matr, sam še z češplami in jabolki se ukvarjava. Čeprov sem zjutri spraznila stroj sem ga mogla še enkrat zalaufat. Ja, to pa je k delaš večje količine, pol maš pa tri ta velke piskre in je stroj povhen. Zdej je šel pa moj do dohtarce, Kristi je gor prišla, ma še mal fore pa gre spat.
Neli je včasih ponoč tok pila, da ji je vedno (ne glede na to katera plenica je bila) vse čez prišlo. KAtastrofa, ampak če ma željo bit brez plenice mu jo jst ne bi dajala...
....k je mami reku...d še bolš bi blo k bi nam že ukuhano prnesla..d mame so za to..še posebi če majo ves cajt na svet k so v penzionu....se nism upala preveč smejat...ampak sama v sebi sem se pa prov na široko smejala...odziv...ja, kukr čte...vzemte kr vm paše...itak...pri nas v Litiji že vse spakirano in vloženo dobimo