Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...sej bom pridna oblubm...
najrajš pred spanjem, pa upam da ne v vrtcu....
cvre zdele. Njami
Jz sem pa danes prav vesela, ker je naš mali jedel pire krompir in boranjo
Sem mislila, da spet ne bo niti probal, pa je začuda pojedel cel krožnik. Sem bila čist presenečena. Ja, tko je to, če otrok noče niti probat, kaj šele da bi jedel.
...
glej, da nauš zatajila naslednji teden...
tko da summ da bo meu marcel družbo pr popoldanskem spanju
...ga odvijem jasn čist vroč ,dam svečko in v banjo...sem takoj mojmu rekla da mu nau težko ker bo vrjetn joku...nalijeva vodo seveda pojma nisem mela kok more bit hladnej da ga ne prehladimo al kakor koli...dava na 35stopinj...tamauga not in on čist vesel čofota in se igra z igračam-pomoje je mislu da sanja...no pol pa nazaj v mižule in sva se do zjutraj izmenjavala mal joška mal nost mal joška mal nost...zjutraj smo spal do poldevetih-vsaj to...ampak vseeno sva komaj čakala uro za opoldanski spanec in šla z njim...kaj je pasalo...prejle mu jo je blo spet treba zbit je šlo na 38,7,pa mal čofat in zdele spet pana...cel tedn je bil prehlajen ,pa mal kašl...ušesa mu tipam pa ni reakcije...bomo vidl...upam da izzveni...je pa zaenkrat ful ješč in tud pije,razpoložen čist normalno edin menca se skoz neki...ja kaj se nau če pa ni ponoč panu kot se zagre...
...