|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG
29.7.2005 17:14:48   
teja++
Živjo!
Danes sem imela pregled - UZ v Ljubljani. Vse je zaenkrat O.K. Izvedela sva, da je najina pikica kar precej velika. Toda zdravnica pravi, da ni razloga za skrb, ker vidi da sva tudi midva z dragijem bolj večje rasti. Ponovni pregled imam v 32 tednu, ko mi bodo delali CTG in dala bom urin. Malo me skrbi zakaj CTG, ali ni še prezgodaj? Sicer je sestra rekla, da je to normalno, da ga delajo od 30 t naprej.
Ali ima katere podobne izkušnje?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CTG
29.7.2005 19:14:31   
Tiamo
teja++ naj te ne skrbi! Vsak G ima svoj način dela. Jaz sem imela prvi CTG šele v 36t in verjemi, da bi bila bolj srečna, če bi ga imela prej. Tudi moja :duda: je precej velika, pa kot pri tebi, sva tudi midva večje rasti, vsaj moj :love:.

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CTG
29.7.2005 21:23:25   
Sofi
Jaz sem pa mislila, da bom imela prvi CTG pri 36 tednih, pa ni bilo ne CTG-ja ne UZ-ja, samo poslušanje srčka in pregled. Upam, da bom obojega deležna na naslednjem pregledu in sicer v 38 tednu.
Pa sploh ne vem, kako velik je otroček, nazadnje pri 31 tednih je ustrezal starosti, kako je zdaj pa ne vem. Imam sicer super ginekologinjo, a to šparanje (ali kako naj temu rečem) me pa pošteno moti.

LP

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CTG
30.7.2005 19:45:17   
spella
Men so tud delal CTG že v 30 T. Nimam pojma zakaj...sicer mam pataloško nosečnost (ščitnica), a že ves čas poteka vse normalno.

Sicer se pa ne sekiraj preveč...itak je boljš, če si bolj na tekočem, kaj se dogaja s tvojim :duda:. Po moje je to vse odvisno od G...enako kot z UZ.

LP Špela9nebesa


(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?