frrrr
|
pikapolona, moje sožalje! mi smo pa danes eno mucko rešili, no abs jo je rešil. ko smo se nazaj po isti poti peljali, smo bili pa mau bolj previdni in je spet skočila na cesto. sivkamivka - čestitke tvojemu trimesečniku, naj se hitr pocajta! zadnje 3 al 4 noči so bile tako lepe, mala spala tudi po 7 ur v kosu, brez prebujanja... čez dan od uro in pol do 2 uri. danes pa nekaj štrika, okrog 10ih šele orng zaspala. če bi včeraj imela čas za rr in bi jo pohgvalila, bi zihr rekla, da zarad tega sicer so pa tut zadnji 4je dnevi lepi. če sem sama z Brino, se tolk crklja in je prava mala navihanka. če sem skupaj z Jašo, se imava super. skupaj se lepo igrata. Brina ga tolk posrečeno kliče dada (pa ga je včasih že jaja, zdaj je pa postal dada) in to se dere po celem igrišču, če on s fanti okrog teka danes sem pogruntala, da mala zna igrat... ji Jaša vzame igračo, ona pogleda mau okrog in gre dalje po drugo. če js to vidim, mu povem, da ne more kr jemat igrač iz rok in ona se začne dret. danes sem prav gledala kako je štartala z dretjem in čez čas mau pogledala ali se ji še splača tulit al ne in nehala, ter šibala dalje današnji dan bil kr poln. dopoldne sva šla z Jašo do gasilskega doma, so imeli dan odprtih vrat... pa policisti so bili z motorjem, konji, psi, pa reševalno vozilo. še 4 prijateljčke iz vrtca sva srečala in so se spuščali po cevi, po toboganu, preizkušali policijski motor, jedli palačinke. luštno blo. potem sva šla pa kr naprej do siti teatra gledat rdečo kapico in sva se fino nasmejala. spali smo dooolgo, vsi štirje in nam je popoldneva kr zmanjkalo smo šli robidovje nabrat za paličnjake, se mau po gozdu šetkali in enem travniku. nato pa skočili še po tortico in domov. grem na kavč...
|