ada2
|
to, da je bila darilna pogodba nima veze, ker sem prijavljala rekonstrukcijo hiše na podlagi gradbenega dovoljenja za prizidek, torej za povečavo obstoječe hiše. problem je kvadratura te obstoječe hiše, ki zadošča potrebam 5 članske družine, torej imamo dovolj. vse lepo in prav, ampak v darilni pogodbi imamo napisano, da moram staršema do njune smrti nuditi stanovanje v spodnji etaži hiše, kar avtomatsko kvadraturo hiše prepolovi, njima ostane polovica, pa nam polovica, kar pa več ne zadošča za 5 ljudi, ampak oni gledajo samo lastništvo in ne teh priužitkov. ne zanima jih, da imata starša svoje gospodinjstvo , vidijo samo to, da je cela hiša moja in potemtakem imamo dovolj prostora. drugače bi bilo, če bi mi moja dva dala prepisati samo polovico hiše.... ampak, takrat, ko smo to naredili nismo še vedeli za to subvencijo, sploh pa.... saj veš tisto: če bil bi vedež, ne bil bi revež drugače pa... čuvajte svoje otroke na cesti... pred dvema dnevoma je avto zbil našega soseda, ko je šel v šolo (4. razred) ne vem nič kaj dosti, razen, da je na ukc v MB, pa da ima zlomljeno čeljust.