|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kus kus
2.8.2005 17:40:35   
lan
Dajte mi kaksno idejo kako in s cim naj napravim kus kus za tamaucka?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kus kus
2.8.2005 17:48:54   
lex
Prepražiš zelenjavo (malancan, bučke, korenček, paradižnik, papriko, in vse ostalo) zaliješ z vodo in dušiš, na koncu dodaš kislo smetano in začimbe po okusu (bazila, origano, sol, vegeta, česen s poprom,......) in postrežeš s kus-kusom. Je full dobro in midva to jeva v poletnih mesecih ker je osvežujoče.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kus kus
2.8.2005 18:03:46   
Anonimen
Ja, jaz sem ga včasih Tiborju tudi dala z mesno-zelenjavnimi ali z zelenjavnimi omakami.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kus kus
2.8.2005 19:51:40   
piščanc
men je všeč tud v juhi, ker se tako lepo napihne

drugače ga jaz pripravim kot prilogo, kot npr. riž

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 22:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kus kus
2.8.2005 23:35:20   
Annny
Jaz ga včasih zakuham v zelenjavno juho, kombiniram z vsemi možnimi omakami..lahko ga pripraviš tudi z mlekom ali kakavom za večerjo..:)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kus kus
5.8.2005 22:08:17   
lidia
Lan živjo,

v nekaterih arabskih državah kus kus pripravljajo tako, da spodaj dušijo zelenjavo, al pa še npr.kakšno meso zraven, kus kus pa dajo v sito nad to, tako da se v bistvu naprije te pare in z njo tudi dobrega okusa seveda.

Po mojem se splača poskusit. Drgač pa, zelo dobrega imajo v Maxiju spodaj...jaz sem kupila enga v Intersparu in je zanič. Pa trgovinca z zdravo prehrano na Trubarjevi ga ima tudi.

Morda sem zbirčna, ampak po mojem ni vsak kus kus tisti ta pravi kus kus. Kje ga pa ti kupuješ?

:metulj::metulj:
Lidija in Lukas

P.S. Pa upam, da se po dolgem času spet kaj vidimo.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kus kus
6.8.2005 21:38:54   
lan
Jaz sem ga kupila v BTC-ju na trznici v eni Bio trgovini in je bil zelo dober.Naredila sem ga pa z zelenjavo in mesom.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kus kus
6.8.2005 22:29:27   
frutka_
No, ste tudi meni dali idejo ker ga imam doma in se ga ne lotim!

Bom poskusila!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kus kus
9.8.2005 9:36:31   
MINEJA
Jaz ga naredim našemu malemu skupaj s sadjem kot sadno kašo. Poleg tega uporabljamo še druge.
- prosena kašo(juha, zelenjavni narstek)
- pira (kruh)
- čičerika (zelenjavna juha),...

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?