Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

se mu je skor zmešalo, da mu ne dam joške. sam jaz ne morem več...
   se mu je skor zmešalo, da mu ne dam joške. sam jaz ne morem več...  

).
 ).  . Jaz sem enkrat podlegla skušnjavi in ji dala, potem smo pa spet šli jovo na novo...
 . Jaz sem enkrat podlegla skušnjavi in ji dala, potem smo pa spet šli jovo na novo...  sam kaj nej z miganjem se sprostim. to pa rabm
    sam kaj nej z miganjem se sprostim. to pa rabm  
  , pa vem d neb smela tok oz ce ze tok pol tud tok vec jest. sam kaj k sm telo navadla na taksn tempo ...
 , pa vem d neb smela tok oz ce ze tok pol tud tok vec jest. sam kaj k sm telo navadla na taksn tempo ...  

my sunshine
 my sunshine 

Klarči ni mogla nazaj zaspat zaspana pa k medved
  Klarči ni mogla nazaj zaspat zaspana pa k medved  ampak sam da sem jo položila v posteljo in šla iz sobe ter se lepo vlegla jok
  ampak sam da sem jo položila v posteljo in šla iz sobe ter se lepo vlegla jok  tko da je ob pol 6 zaspala,vmes se je seveda Luki zbudil in sem še  njega v spalnico nesla in po ne vem kterem čudežu je moj vstal da bi ga  šel iskat tko da sva se skor zabila v drug drugega
    tko da je ob pol 6 zaspala,vmes se je seveda Luki zbudil in sem še  njega v spalnico nesla in po ne vem kterem čudežu je moj vstal da bi ga  šel iskat tko da sva se skor zabila v drug drugega