boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy helov... Jst sem dons bolje, včer me je očitno zmatral to da ubistvu nisem bila ničć z tamalima, čeprov sta bile samo pri meni. Zdej vsaj vem da si ne smem preveč naložit če čem bit dobre volje. Na napakah se učimo. Tko da ko sem še mal počila se je tud jeza do mojga ohladila. Sej moj drugač ni slab, in vem da je treba za vse prosit ampak k sem slabe volje me pa to čist sesuje. Druač je moj priden, na žalost pa samo za tist za kar se njemu zdi... Če je treba kej nabit v steno, kako žarnico zamenjat (in ostala "moška" opravila) je takoj pri delu. Tud posesa in pomije po tleh zdej vsak teden, brez da karkol rečem... Ampak tisto osnovno mu pa fali, vzame malo časa sicer, ampak ko pa to delaš dnevno pa ne traja več tok mal časa. Je pa danes nov dan, smo bile ves čas z tamalimi, nisem nardila ama popolnoma nič samo njima sem se posvetila In je blo tok luštno, pa ugotovila sem da se znata že zelo lepo skupaj igrat. samo še da Neli mal občutka dobi za nežnost in bo res majka. Kristi je v vrtcu super Danes je bila od zajtrka do kosila čist sama tam, je prišla domov in je že spala, sva jo sam še v pojstlo naložila. Pol je sicer bilo nekaj solzic pa sem šla k njej in ji povedala da danes ne gre več nikamor, mogoče edino še k atu in je pol lepo zaspala. Jutr ponovimo današnji dan, naslednji teden pa sprobamo že spanje Tale mala me res preseneča, jst tega od nje nisem pričakovala Griženje in tepenje... Verjetno že vse veste da mamo z tem probleme pri Neli... začel se je že pred enim letom in se končno končuje... Smo sprobal vse živo, še najbolj je palila kazen... Za kako minuto sedet na stol. to jo je res prizadel. Kar se pa tiče oprosti pa, mah brezveze, pri Neli so bile na koncu to popolnoma prazne besede. Samo govorit, to boli, ni prav... Na žalost še nekih dolgih pridig teli naši malčki ne razumejo, tako da kratko in jedrnato. Jst bi še nekak verjela da mam jst tok slabo vzgojo, no, pa se je Kristi za čist drugačno izkazala tko da verjamem da je to odvisno od karakterja (ker od tega pol zavisi tud čustvovanje). In zarad tega se ne sekirat v smislu kaj sem naredila narobe ampak to sprejmite kot en del odraščanja in študirajte kako to spremenit. Je pa to lažje rečt kot narest ker se jst še zmer sprašujem kje sem ga pri Neli polomila da je taka... sicer sonček, ampak k se ji pa odcufa, se ji pa odcufa birdy..