aqua77
|
Sonya čestitke za srčka!!!!!! Mišmiš, še 2 dni!!!!! Navijam mučo fejst, do neba in nazaj!!!! Roži, ti si pa važička... V petek je krvni spet, a ne? Držim pesti in navijam!!!! Pa dej povej po pravici koliko testov si že naredila, jaz sem jih 6. Sem ti dva dni nazaj poslala ZS, pa mi nisi nič odgovorila, sam so bile moje slutnje prave... Lana čestitke za NS!!!! Vate sploh nisem dvomla... Naskič, zate mi je pa zelo žal. Ne vem kaj naj ti spoh napišem. Drži se, pa če rabiš koga za pogovor, smo RR babnice non stop tuki... Rada te mam! Pri nas situejšn ok. Izcedkov ni več, zadeve za enkrat ok. Me pa daje zdaj nepopisen strah, če bo vse ok. Znakov za enkrat še nobenih, razen napihnjenosti in lulanja, sem ko mlad pes. Najbolj me je strah izvenmaternične, saj se rado naredi, da bebica kam zaluta, ko so take ovire. Potem pa še tisto standardno, a bo srček, al ne... No ja, do 25 morem zdržat pa bo vse jasno. Nisem šla pa nič na krvnega, ker sem si rekla, da se bom pol spet sam psihirala. Spremenit nimam kej, tako da sem obsojana na čakanje... Vsem ostalim babnicam pa pozdravčka in poljubčka z obale...