Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mu je bilo fino se za grmi skrivat.
oooo lepo! hvala L!!
dnevi vlakov so mimo, čeprav je prijetno... se drenjat z alkoholiziranimi delavci, poslušalci mp3jev, študenti in dijaki...
Smo šli včeraj v atlantisa plavat-imam za pokurit še nekaj obiskov od lanskega tečaja. Je sicer poteklo že v začetku oktobra, pa sem prosila, če mi lahko podaljšajo do konca decembra in niso komplicirali. Mali je pa užival sto na uro in seveda na poti nazaj zaspal ko klada do jutra. Jst sem pa tut precej zgodaj šla spat, tko da ni blo panike vstat zjutraj. Bomo še ponovil tole plavanje
Sva razmišljala, da bi ga res na kak tečaj dala spet zdej pozimi, ko je itak tema zunaj pa mraz. Moram mal pogledat, kakšne so cene. Drugače je pa to res drag špas, če gre cela familija
Sva včeraj računala, koliko bi nas prišlo, če nam ne bi podaljšali karte-skoraj 30 evrov. Za dve uri