Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kupila bi rabljeno opremo, znamke mi niso pomembne, bolj me zanima kako naj vem kako velike smučke je treba kupit pa pancarje? A eno številko večje kot ima nogo?
nabavit, jaz bi najraje tole smučarsko opremo za eno leto preložila...
se pa kdaj lahko pripeljete na Gorenjsko in ti za dan, dva, tri,... posodim Anžetovo opremo, če bi ji bila prav (pancarji št. 31, smučke mislim da 110 cm, Anže je pa velik ca 125 cm).
Saj ima večina večjih smučišč kake izposojevalnice v bližini (samo verjetno bi bilo treba mal neprej rezervirat
Hvala za prijazno ponudbo!
A to je potem za 1 sezono ali se da upat na 2?
tu je pa večaalimanj vsak cm pomemben
. Smučke bodo verjetno še OK, ker smo lani malo večje vzeli, bo pa treba vezi prestavit in verjetno kupit nove pancerje, kombinezon, čelada upam, da bo OK, palice pa lani še niso potrebovali..bomo videli kako bo letos
....
- edino za Anžeta me malo skrbi, da bi utegnili biti pancarji precej "na knap"
, Tina bo pa imela prejšnje Anžetove, ki so ji sigurno prav. Aja, palice jima moram nove kupit (ampak to ni tak strošek
...sicer pa itak raje dam tistih "450€" in imam mir
pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu