petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, fuuuul je kjut! Hvala za čestitke! Si morate mislit, da je moj dragi pozabil, da imam rojstni dan??? Cel teden je vedel, včeraj pa se ni spomnil in ko sem rekla, da gremo ven jest, mu je bilo tako nerodno, da je potem plačal večerjo. No, mogoče niti ni bilo tako slabo, da je pozabil, hehe! V bistvu sem zadnjič brala tu nekje na RR, da je to kar precej gost pojav ... Jaz si ne predstavljam Je pa res, da bi moj to težko pozabil, ker zmeraj naredimo feštico še za sorodnike, prijatelje...in itak načrtujemo že par dni prej kaj, kje, koliko... Bi se pa lahko zgodilo, da bi pozabil obletnico poroke ali pa prvega randija...to pa ja... ker takrat pa greva ponavadi sama na večerjo in se mi zdi, da sva eno leto celo oba pozabila ....samo itak sva se zmenila, da ne bova delala nekega rompompoma iz raznih obletnic...če se spomniva, se zmeniva za varstvo in se malo crkljava, če ne, pač ne....ker, da bi praznovala vse obletnice kar se jih je nabralo, bi lahko vsak dan zunaj večerjala
|