Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mi smo praznovali včeraj in to tako na polno, da se še danes vsi vlečemo....in bomo kar zdaj vsi zalegli....slikice pa sledijo....
in moram reči, da je bilo (sta bila) eno lepših praznovanj
. Igrač je dobil pa toooooliko, da jih nismo niti vseh odprli...Zaenkrat samo enih par, ostalo bomo postavili na police in odpirali recimo eno na teden
.... Ker jih je dobil res ful...čez 15 ziher...in poolno čokoladic Kraljestvo živali
.
družno strinjala, da je verjetno še premajhen
....in sem se že kar zmenila z njim, da bo moj osebni trener, ko spravimo dojenčka na plano in se malo ogreje
in če pomislim, da se je moja sestra pri 12 letih zaljubila v njenega sedanjega moža, si lahko upravičeno rečem, da mi pa res že lahko lasje sivijo
....jaz sem jo dobila pri 12 letih, pa se mi zdi, da sem bila med zgodnjimi....
...sploh kadar imam službo dopoldne in jaz razvažam otroka
, pa potem Anžeta peljat na trening in hkrati Tino pobrat, domov, čez dobre pol ure pa še po Anžeta.... pa je ura 18.30, ko se končno lahko umirimo (beri: večerja, kopanje, pa obadva utrujena in sitkana,...) doma
, a je menda zadnje čase postal preveč posesiven