Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tako, da bomo še morali počakat. Miklavž ni nč prinesu
kar se pa tega "prekletstva" tiče je pa res,jst si usak mesec rečem,nam se sekirala nam razmišlala o pol pa po O bum kot iz topa,same take stvari mi grejo po glavi,kak bom svojmu dragiju povedala ko bom zagledala ,kaj bo treba use nabavit,ke bom rodila,itd...mislm...zdej sem lih na praksi na psihiatrični kliniki (sem študentka zdravstvene fakultete) in me bodo lahk kr obdržal tam,če se bo tko nadaljeval...
zdej se ne bi rabla sekirat,ker vem da bom šla na op. in vem da bo pol vse ok,sam ka češ,jst ne morem iz svoje kože!!
Aja pa ne pozabi na najin dogovor, da se skupaj seliva drugam. Upam, da boš uživala kjerkoli že boš brez neta. Se boš vsaj malo odpočila od nas.
. Kot veste mi je tečka naredila probleme, je ni in ni. Test pa negativen. Bila pri g, in mi je dal kr Primolut nor, tako da bo čez ene 14 dni že tečka. Malo sem razočarana, ampak ne zaradi tega da nisem noseča, ampak zato ker ni tečke.
.
Sem pa uspela dokončat diplomo, na kar sem še posebej ponosna
kako povedat, kaj nabavit itd
. Imaš naslednji datum v decembru in ostaneš pri nas? Držim pesti, da si tudi ti ena izmed tistih ki nam boš otvorila naslednje leto
in takoj po končanem opravilu me zgrabi v trebuhu en tak hudo boleč krč, podoben kot popadek, sam da za moje pojme je bil dosti bolj boleč. Trpela sem ziher 1 uro. Take bolečine, da me je hotelo raztrgat. Pa vroče mi je bilo, nato mrzlo... skratka sem že mislila it na urgenco. Nekako mi je ratalo it na wc. Tam sem se malo spraznila, driska. Dragi mi je dal naklofen. Čez pol ure je krč popustil. Bila sem bleda kot stena. Upam, da ni to kak slab znak.
PRIČAKUJEMO:
(x. krog)
(22. krog/3. krog klomifena)
(4. krog)
. Zdaj ga jemljem že več kot en teden in ne vem ali ima še katera podobne težave. In sicer, opazila sem, da imam ves čas malo krčev in da me skoz nekaj pika. Pa O šele pričakujem ta vikend, tako da ne gre za težave ob O ali pa morebitno
moj je biu tolk prestrašen,da se pol čez dva tri dni ni upo