Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

uporabljamo flaško od Tommee Tippee.
). Pomembno mi je bilo, da je steklenička plastična, da ima širok vrat, da je čim enostavnejša (brez kakšnih dodatnih sistemov anti colic), tudi odstranljivo dno se mi ni zdelo ok (kolegica je imela s tem stalno probleme), cucelj je bolj trpežen silikonski (pa od TT ni tako trd kot Aventov),... Aja, meni je super tudi to, da so primerne za mikrovalovko.
navadiš, iz tiste pije. Moj 1. niti ni bil tolk zbirčen.
, preveč dela s sestavljanjem, razstavljanjem, pomivanjem . O gumi spodaj pa sem brez besed. V eno flaško si je nečak not naredil kakav, pa sem videla kako sranje ostane, nikoli več ne zapereš, vse se zagrize v gumo. Flaška naj bo čim bolj simple. To da nekdo ima manj krčev, mogoče, našemu tudi mam flaška ni pomagala, je bilo isto s krči. Poleg tega imajo tudi aventove, tomee tippi.... princip izhoda zraka, da ga dete ne požira.