Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, zaradi barve me je potem zaskrbelo. Bom malo patronažno spet poklicala. Mislim da njo kliičem več kot svojo mami

Men sploh ni do tega, sploh zato ko tist rdeč/vijoličn vidim, me kr štihne, ampak Martin pa niti ne migne, niti se ne nakremži, NIČ. Torej mu že ni tok hudo... Itak je pa treba sčistit, če se umazanija notr nabere, pol je šele problem! Mojmu bratu so mogl kožico kirurško prerezat... je bil clo pod narkozo
), moj pa sploh ni nič
Ne, hvala. Mogoče mi bo nekoč žal, ampak se bom pač opravičila snahi, če je ciljala na kabrioleta.
. Po enih testih naj bi bilo optimalno, da bi
gledali nazaj vsaj prva 4 leta
. Mi bomo kupili brez isofix-a, ker NI razlike pri varnosti - seveda je pa res, da sedež z isofix-om težje narobe naštimaš. Pri King Plus-u sem moraš samo malo bolj potrudit, da ga s pasom res dobro pritrdiš, potem pa je čisto fiksen (sem preverila pri sestri
.
. Žiga je danes spet pridno jedel, ajdova kaša je bila na sporedu in upam, da bo spet kaj vpliva na prebavo
po obrazku s kakšno kremico
Jaz sem antitalent za kozmetiko, uporabljam samo eno kremo za telo in nekaj kremic od justa (meterina dušica, tea tree) in to je vse. Katere kremice uporablljate za vaše male za po obrazku. Kakšen predlog? Sem bolj za alternativne variante, ampak ima danes kar lepo rdeča lička in moram nekaj ukrenit.
. Pomoje ima pri nas delno obrezanega. Klupkino teorijo ne morem ne potrdit ne ovrečt.