mojsonček
|
Helou! Jst zadnje dni nimam cajta ne v službi in ne doma, ker je skos gužva in komaj čakam, da bo tega norega decembra konc... Sicer sem spet doma, k je prinčipesa neki kuhala učer cel dan ampak bom morala kmalu v službo, ker mojega dela nima kdo narest... pismo, kr neki vročina sam en dan... nimam pojma kaj bi blo to... sem vas brala ampak moj spomin je postal kot švicarski sir... več luknj k sira... mini en virtualn objemček... verjamem, da ti je težko glede problemov s tvojo teto... itak človeka zbedira pa še ves ta praznični čas, k je folk kao ful vesel, ti pa pol še bolj zbediran... (no, tole zadnje zame definitivno drži) ampak ajde... bomo nekako... an, sej mormo... mk ti si tut vidim čist bizi in prinčipesa spet revček na AB... upam, da se čim prej porihtate, ti se pa še kje pozanimaj glede cepljenja... kje pa piše, da je dohtarca vseveda... jst že nimam takih izkušenj, žal... bjondi luštna sta Žigi in bjondica tole k te pa štrom ruka pa kr lepo priznaj, da si imela kkšne grešne misli bačko luštne voščilnice in super, da ste se imele lepo glede vsega ostalega pa ne bom pametovala... itak se vsakemu človeku njegovi problemi zdijo največji... jst sem velikokrat slabe volje, ker mi življenje meče polena pod noge ampak po vsakm se je treba pobrat, za nami so sončki, ki smo si jih želeli in ki nas rabijo, pozitivne, nasmejane... jst pravim, še dobro, da smo ženske, ker zmoremo tudi čez največje ovire... veš kako pravijo: na koncu je vedno vse ok... če ni ok pol še ni konec srečke nosečke pobožajte svoje bušije in ostanite 2 v 1 dokler bo potrebno... če hitr ne pošljem dalje, bom vidla sam še we are sorry... aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi