|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 12:32:47   
miklarom
Roži - super za pošto in dva pingvinauser posted image user posted image user posted image user posted image , to po pri vas še otrokuser posted image user posted image user posted image , mi smo zaenkrat vredu , belina je še pa itak še mora biti ker še niti ni tisti dan za user posted image , ta dan je v soboto in vikenda me je najbolj strah, sva se pa z mojim odločila da testka ne boma delala vse do krvnega, ker se boma kar prepustili usodi mati narave, če nama je sedaj namenjeno bo če pa ne pa gremo spomladi in vzamemo kar oba pingota v varstvo, da lahko čimprej pridemo v sveži postopek. Takšna je najina odločitev sedaj. Ti pa lepo b ožaj bušija in če bosta kaj v naših koncih se pa oglasita da se mal podrgnem ob tvojemu bušijuuser posted image user posted image user posted image

Gigi - danes smo vredu, belo je še tak da se prepuščamo usodi, kako pa si ti, si zdaj zdrava ali te še buba grlo

loremi - sej ne vem kaj naj ti rečem , to je eno samo sranje da takole pride med dvema partnerjema , sploh pa k moški ne razumejo kako je nam ženskam v teh situacijah in kako šele me trpimo, vidijo samo sebe, vsekakor upam da se vama bo pa le še vse porihtalo. Rada te imam in skos mislim nate

zarči -  user posted image user posted image user posted image user posted image , sem fullllllllllllll vesela da ste se dobro zmenli in da so končno uvideli kako bo boljše zate , in marec bo ziher tvoj zmagovalen

Aqua -  samo da je s tabo in bebiko vse vredu, ti pa samo lepo kavčkaj in počivaj

_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 15:09:21   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Se opravičujem, dame moje, resnično in nikakor ni moj namen vnašat v forum slabo voljo, res ne, ampak glede na svoje počutje moram tole povedat, ker bi glede na to bla sposobna še kako osorno besedo napisat in če se to zgodi, me dejte po riti, ker resnično nočem, nikakor, kogarkoli prizadeti in tko kot sem do zdaj, tudi v naprej vsem želim vse dobro, čeprav se mogoče kdaj iz mojih besed tega ne razbere.

Bi se pa ta trenutek najraje kar kam odpeljala, za dan ali sva, sama, da lahko iz sebe spravim ta kamen user posted image user posted image  in diham v upanju, da je mogoče kje kdo, ki me ima rad in ve, da bi si mogli stat ob strani.



Takšne stvari moramo dati iz sebe, kričati, preklinjati, jokati, karkoli, samo sa manj boli. Prav si naredila, da si se postavila zase, kdo se pa bo, če ne ti, ti sama.
Vem, da je okoli tebe veliko ljudi, ki te imajo neizmerno radi (poleg ostalih, tudi vse soborke tu na forumu).
Drži se sončicauser posted image user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil KT -- 14.12.2010 15:12:08 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 16:05:56   
pikovit
Loremi lubica moja,tole kar si napisala je čisto po moško.Tole sem jaz vse čez dala.Tudi njemu je že dosti vsega in tudi on si želi postati oče.Mogoče še celo bolj kot ti.Moški tole predelujejo drugače kot me ženske.Me z srcem in razumom oni pa JAZ TO HOČEM IMETuser posted image .Ne bom pametovala ampak mislim,da je vsaka dala vsaj delček tega skoz.Žal imaš pač še ta problem z maternico user posted image .Zato je vse skupaj še huje.Ampak z glavo skozi zid ne gre.Daj vsedi se malo in poklepetaj sama s sabo ali si res pripravljena psihično kot fizično.Lubica moja predvsem pa se vsedita kot dva človeka,ki se imasta rada in se pogovorita.Ti njegovi izpadi so čisto normalni.Daj mu nekaj čas,da se spravi k sebi potem pa en dooooolg pogovor.Predvsem pa se imejta rada,ker vem,da se imata in naj en otrok ne hodi med vama in dela razdor.Vse bo prišlo in to ob takem času,ko bo prav.Najprej pa se vidva porihtita vse ostalo bo prišlo.

Želim ti vse dobro tega svetauser posted image user posted image user posted image user posted image  in se bo tudi zgodilo,boš videla user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 17:11:04   
sonya1
user posted image Bejbe, sem se prišla samo pofočkat in pokomentirat najbloj aktualne. Jaz ima dela čez glavo, ne vem, kje naj se najprej lotim, pa pol kakašno stvar še preberem tu gor, pisat pa nimam časa.

Najprej Mikli in Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa mora bit, december ja pa ja čas za lepe stvari, navijam kot pri norcih in držim vse pesti, kar se jih kje da.

Aquica, super, da si v redu in da je pikica v redu, le lepo tako še naprej.

Miši, uživaš ? Upam, da so te nehale preganjati skrbi (no, vsaj malo ) in da sedaj uživaš na polno. Roži, pa ti ? To pa mora biti veselo v hiši; prazniki pa take lepe stvari se user posted image

Zarči, z optimizmom, dobro voljo, malo pomoči, pa ni vrag, da se ne bi enkrat posrečilo tudi pri vaju
Gigi in Greti, helooow, ljubice zlate, mislim na vajuuser posted image
Poglešam Fidi in Nasko.
Tassi, upam, da napredujeta s tvojimuser posted image
Hermy, lepo, da so rokice boljše.

Še čestitke z rojstni dan;  vse naj, naj, naj.....

Loremi, se mi je kar milo storilo, ko sem brala tvoj post.Še kako razumem kako je to. Srčno upam tudi za vaju, da bosta z ljubeznijo in razumevanjem to prebrodila.

Meni je še vedno slabo kot pri norcih, utrujena sem, da komaj živim, bolijo me kolki in križ. Kot da to ne bi bilo dovolj, sme pa še grotno zaprta, čez teden ne grem na veliko potrebo tudi po par dni. Ima katera kakšen nasvet? Pa naj povem, da sem že poskusila : namočene suhe češplje, semena lana v jogurtu, Donat, kislo zelje. Nič od tega ne pomaga.Kaj bolj učinkovitega ? Mogoče imam tudi zaradi tega že prav trebuh; ne morem verjeti, smo  v 11 tednu in imam že kar trebuščekuser posted image . Kaj pa ostale user posted image ? Se vam že kja pozna ?

Zdaj pa moram it, moram še nekaj spacati preden grem domov. Se bom javila, ko bom utegnila, vas pa berem kolikor le utegnem, zato le pridno poročajte.

Mislim na vas



(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 17:55:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Kaj bolj učinkovitega ?


Klistiranje?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 17:56:53   
pikovit
Aqua samo,da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči juhejjjjjj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 18:13:24   
miklarom
sonya- hvala, si se končno prišla pofočkat smo te že vse mučo fejst pogrešale, praviš da si delovna, samo ne se preveč naprezat, saj delo tudi počaka. In kako si drugače

_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 18:24:17   
alpog
Šiiiiiiiiiiiit! Že dvakrat sem si vse zbrisala! Zdaj pa bolj na kratko (upam, da uspe).
Loremi, to je faza upadanja. Ven pridejo zadeve, ki te jezijo in se zaradi njih počutiš nemočno. To mine, verjemi! Jaz ti pošiljam objemčke in želim, da se zate vse dobro izteče.
Gigi, komaj sledim novicam, zato daj, ko boš utegnila.... saj veš kaj!
Sonya, Portalak sirup, pa Verolax granulat. Nosečke smo v bolnici prirejale Portalak partys (al pa Verolax), potem pa smo veselo kupčkale.
Vsem strelkam želim vse najboljše, najlepše, največje.. Sem ena od vas (v četrtek), če pa boste kaj stimulirale, sem si po novem zaželela Maksima Mrvice! Kakšna sprememba dobro de!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.12.2010 18:24:34   
alpog
Bravo jaz!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 1:27:13   
Tanja_Jes
Evo mala piksnica se javlja user posted image

Miška73...ja mraz je pritisnu, upam da sta fanta že boljš. Tut jest sem vesela da sem te spoznala v živo, si res preprosta in pozitivna oseba

Pikovit
...super za pingota...držim pesti da zdej pa končno rata in nam nalulaš plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom...še en teden user posted image Naj bo belo, belo, belo. Kako se pa počutiš?

Mausikaa...woooooow, kakšna pojedina. Nič od tega še nisem jedla, razen pohanega piščanca in solatke, se pa zelo njami, njami sliši, me mika tale ribica s suhimi slivami, samo vem da bi jih moj ven pobral, tko da bi se čist brez veze matrala. Svaka čast...si gospodinja 1A user posted image

Grethy
...helou...si se zgubila user posted image kako si...te je lepo brati

Gigi... Kontrec ni zaprosu Auerce...je šel samo na kolena in rekel da jo ima rad. A 24 boste pa tako fajn jedli...no glej da v NL stopiš s kakšno kilo več user posted image ne bi bilo nič narobe user posted image Sem pa tut jest en par povabila na večerjo, tko da se kr razpišite glede jedilnikov, da tut jest dobim kakšno idejo...

Roži...super da pikici rasteta. Men so dali srčka za poslušat samo na NS. Šparajo zvok user posted image Sem se pa naposlušala na CTG, ko sem ko raca na vsake dva dni hodila v P user posted image user posted image N pa itak mora razvajat vas vse tri user posted image user posted image pomoje da je čist blažen, a ne? Pa še dva imaš v skrinji, če ni to super user posted image user posted image user posted image

Lana70...ja hudiča...pester teden. Upam da je z J. bolje, bo mogel mirovat.  A Ž. je pa tako živa user posted image user posted image

Mišmiška...vidim da kr spiš user posted image user posted image user posted image user posted image , sej je prov da user posted image user posted image lepo rasteta. Kdaj imaš NS...to sem pa zgrešila...da bom z mislimi s tabo. Praznovanje...eh, spet sem leto starejša...nerada praznujem...sem pa vesela da je končno prišla nečakinja za čez vikend (to je bilo najlepše darilo) <3

Aqua
...super da sta oba u redu. Kr lepo počivat pa božat bušija user posted image

Loremi...ja pa kaj je s temi desci zadnje čase? Je pa res da ženske preveč razvajamo moške, moškim se pa to zdi samoumevno, naša dolžnost da skrbimo za njih. Pravilno si se odločila, da ne boš kuhala in mu dala lekcijo, upam da bo kaj zaleglo. Glede postopka pa mislim, da je mogoče pesimističen in se boji poraza. Tukaj so moški veliko bolj občutljivi kot ženske. Pa ne ženi si preveč k srcu, čuvaj glavo in živce...čez par dni bo upam vse v redu.

Zarči...super da ste se zmenili kako in kaj, naj bo marec zmagovalen user posted image user posted image user posted image user posted image iz srca želim

Sonya...gešlosen...boga...s tem se jest matram odkar pomnim...če meni naravno ne rata (suhe slive, pa to) popijem žlico sirupa Portalak, dobiš ga v lekarni brez recepta, stane pa okoli 7€. To je sladka tekočina, ki veže nase vodo, ne gre v kri in ni škodljivo za bebiko.  

Alpog...he he...vidim da tut ti poznaš Portalak, sicer vetrovi niso za predihat user posted image user posted image user posted image user posted image ampak se pa spucaš user posted image user posted image

Če mi pa zdej tole ven vrže....



_____________________________

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 7:34:44   
Anonimen
loremi, žal mi je, da moraš to preživljat. user posted image user posted image Če misliš, da ti bo kaj pomagalo, pojdi nekam za par dni, sama, mal premisli.. Držim pesti, da se vse razvije tako kot se mora.

aqua, super, da je vse ok!!! Kar lepo božaj bauhija še naprej. user posted image user posted image

roži, aaaa, še 2 eskima!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Matr, bo to enih otrok. user posted image

zarja, men se tud zdi, da ste se tole fajn zmenil!!! Navijam že zdej. user posted image user posted image

pikovit, se čist strinjam s tem kar si napisala o decih. Da drugače doživljajo vse skupaj. Mene je zadnjič ful zabolelo, ko je moj rekel par besed. user posted image Saj se mogoče smešno sliši, ampak vedno sva kužonu govorila - "ati ti bo dal" al pa "pejt k mamici". V tem smislu. In vse ok do zadnjič. Zadnjič pa 1x reče, "js nism ati", pa pol drugič pa tretjič.. In ga vprašam v čem je zdej to fora in mi reče kao js bom ati svojim otrokom.  Me je mal zabolel, ker sem vidla, da je spet ful prizadet, ker prej 2 let ni blo nobenga problema.

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 7:51:57   
zarja1
Jutrčka babe moje....uuu je mraz. Ma kr paše, le naj bo prava zima.user posted image

Gigi moj kako si? Kako je zdaj z plani K? user posted image

Mismis in teddyji moji, ste fino? user posted image

Roži super za pingvinčke, to bo še bratcev ali sestric.....user posted image user posted image user posted image

Sonya trebušček vidim raste.....user posted image

Pikovitka tud jaz sem enkrat po ET zakrvavela....včasih so bolj grobi al pa se me ne sprostimo dovolj. Se spomnim zgodbe, ko so iskali radio, da bi muziko naštimali, da bi se jaz malo sprostila. In potem ga končno najdejo, pa mi klasiko spustijo......user posted image user posted image user posted image  Navijam Pikovitka, da tokrat rata do konca.user posted image user posted image user posted image

Loremi mislim nate. user posted image user posted image user posted image  

Hermy helov, ker vam da nas čitaš. Stanje še boljše?user posted image

Ratatujček ste že zdravi?user posted image user posted image

Mausi kje se skrivaš?user posted image

Fidica upam, da si ok. RTMuser posted image user posted image user posted image

A bo dans spet tista dooooolga miškina sreda?????????user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 7:53:26   
zarja1
Pozdravček Skuštranka......user posted image

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 8:36:48   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

miklarom in pikovit navijam fejst!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma v bistvu tole, do česar je prišlo v nedeljo, nima nič skupnega z vsem, kar sem oz. sva v postopkih in nosečnostih dala skozi, ampak je bil razlog čist banalen, izvira iz njegovega egoizma in sem ugotovila, kako so teli naši moški razvajeni.
Šla sva oba hodit, s psom. Vrnila sva se okoli ene ure, ker sva tud kasno šla. Za kosilo sem imela od prejšnjega dne meso, skuhat je blo treba le krompir in pripravit solato. On se je šel pred kosilom stuširat, potem še jaz, ampak ko je prišel izpos tuša, je videl, da v tistih parih minutah še nisem za štedilnikom, ampak sem priklopila tv, da bom sporti med delom slišala kako novico glede alpskega in nordijskega smučanja. Pa je znorel, da če greva na pico, ker on pa ob petih popoldan ne bo jedel. In mu lepo povem, da sva oba, če ni opazil, zunaj in kosilo ne mora bit hop na mizi v dveh minutah, ker je gospodič lačen in ker je nedelja. In se še pohvali, da bo od zdej pa vsako nedeljo hodil po gozdu dopoldan, v smislu, jaz naj pa doma kuham. In mi je poču film, sem se mogla zdret na njega, najraj bi ga vžgala, spomnim se Fidolininih besed, ko je pisala ... sedi za mizo in najraj bi ga "ponesreči" ...
V glavnem, razvajena moška rit polna vsega konforta in vse narejeno na tajming. In ne, ta teden ne kuham. Včeraj je on kuhal, kupil je meso, ga spekel in zraven krompirjeva solata. Kul, sem jaz lahko delala druge stvari in mi to v bistvu paše. Tko da ta teden samo pobrišem štedilnik. user posted image  Đizs kdaj pa paše. user posted image  Res, me je pogrelo in ko vidiš, da se vedno tko trudiš na partnerja, na koncu se pa zdere nate, da kaj mislim, da bo tko pozno kosilo, mislim, vse ti pade dol no, ni spoštovanja in hvaležnosti za vse. user posted image
Zdaj mu je pa samoumevno, da se bom spet obnašala, kot da ni nič bilo.

Evo spet sem se razpisala user posted image .

Zelo zelo hvala vsaki posebej za besede, ki ste mi jih namenile, rada vas mam vse!

Zarja no tole pa super, da ste nardili nov plan in upajmo da tole prinese uspeh!!

Nosečke super da ste ok, naj gre tako še naprej!

Roži hiša bo polna bebik, uf! user posted image

Pozdravljam prav vse, da slučajno katere ne izpustim!

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 8:45:13   
loremi
Aja še tole ... kar se pa postopka tiče, ko je moj rekel, a bi še počakal ... ne vem, mogoče se boji, kaj bo z mojim zdravjem, kako bo maternica reagirala na zdravila, če bo dr. to sploh kej gledal, ne vem, kako bom sprejela neuspeh, kako bi potekalo, če bi uspelo, lahko da ga mučijo taki občutki, ne vem.

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 8:49:05   
miklarom
jutrouser posted image

tanja_jes - ja še en teden upam da bo res ostalo belo, počutje je zaenkrat vredu, bolijo me malo joški, pa lulam pogosto, izcedkov nobenih do petka bo sigurno še belo bolj kritičen mi je vikend ko naj ne bi prišlauser posted image , in upam da je ne bo. kako pa ste kaj ve

alplog - kako si danes

SS - kako pa si ti , zdravje služi

zarja - I LOVE YOU , te zebe mene tudi zato se pa raje bolj noter držimuser posted image

miška73 - kako sta R.in N. sta kaj boljše, držim pestke da se hitro pozdravita

lana70 - bemo mast no ubogi J. naj bo čim prej vse vredu in zdrav, kako pa ste ve kaj

Gigi - a si spet danes delovna

mismis - kje se skrivaš a kr spite, Bine in Cilka sta pridna, kaj slabosti

loremi - si danes kaj boljše

pikovit - kako je danes ni več krvavitev , in kako počutje

fidi -  user posted image

aqua - kako sta kaj s pikico, vse štima

Grethy - se nam je tudi spet zgubilauser posted image

Hermy - so rokice že vredu

Roži - božaš lepo bušija

vsem ostalim pa lep in ne premrzel dan



_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 9:31:57   
hermy1
Jutro!!

Midve se velik potepava,...pa obiske imava...pol sva pa utrujeni, pa zmanjka časa za net!
V glavnem (čist potiho), izgleda, da sva našla čudežne kapljice user posted image , al so se pa krčki nehali...ampak tega vsaj še nekaj časa ne bova ugotavljala. Trenutno je skoraj dobro, zaspimo vsaj do 22.30. Sem ful hepy!!! Roke so boljš, sam da ga kej ne serjem (pretiravam, kar se pa zdej decembra hitro zgodi)!!

Zdej mam pa tolk za napisat user posted image
Mikli in Pikovit, vsak dan pogledam vsaj to, če je še vse tko kot mora bit. Stiskava pesti in navijava na vso moč user posted image .

Vodkica, me je že mal stiskal, zdej pa bolj mirno naprej, je lepo bit user posted image .

Mismis in Roži, vsak dan spremljam tickerčka!!. Ju je tko lepo videt user posted image !!!


Zarči,  občudujem te, da ti je december tko gud,...mene vedno mal v stisko spravi. Bi rada znala bit dober božiček, pa sem sam zasekiran user posted image !!

Gigi, vedno najprej pogledam, kaj boš napisala user posted image !! Vedno je kaj zanimivega

A Naska
, se še vedno ni javila user posted image ??

Tassi,
  a vama gre dobro komuniciranje in skupna rast?

Loremi, me smo se tud ta teden mal nad deci jezile!!! In ugotovile, da majo vsi ene fore,...tud jest moram včasih bit mal huda. Kar misli, da če sem jo jaz rodila, moram pa še jaz vse nardit....a on je bil pa sam za seme, al kaj???
Je pa res, da če smo sam tih, se jim to tud zdi čist tko kot mora bit. Upam, da hitr ugotovi, da ga je mučo pihnil!!

SOnja, joj, jest sem se tud bala, da me kakšni kolki začno bolet, ker so me v obeh nosečnostih... Takoj, ko sem lahko sem šla na pilates (seveda za nosečnice), ki je meni zakon in sem bila  v nosečnosti res fit. Še križ me ni bolel!!! 
Zaprta sem pa bila in sem še!!! NO, kaj pa mora ostat. Predvsem vedi, da nič ne pomaga od enkrat...moraš zelo redno dlje časa jemat...imet kar ritual (jaz še vedno laneno seme v jogurtu z misliji in donat na tešče, da nekako gre). Predvsem pa je dosti boljše, ko jemljem Algeo...meni je zakon. Če tebi že za zaprtje ne bo pomagalo, bo pa za vse drugo...Moja ginekolgoinja je šest tednov po porodu kar pogledala, kako, da imam tako dobro železo! 

Upam, da Hedvico mala dva kej bolj ubogata...čeprav bo zmrznila, če sta rada zunaj user posted image !!!

Lanici (obe)  user posted image !!!

Kruce,
bo kaj dopusta?? Da bosta mal zadihala!!!

Sto posto sem še velik tega zgrešila user posted image , sory res...demenca pa to!!

Vsem (posebno "pozabljenim") lubčke in lep dan!


_____________________________

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 9:50:56   
miklarom
hermy - super da so rokice boljše in da so krči popustili, mogoče so pa res to naredile čudežne kapljice

_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 10:28:04   
mismis



Dober dan vsem skupaj...

ja, mi zadnje čase kar spimo user posted image , je oči to be priden in nas pusti spati...

vidim, da ste vse nekaj pridne in imate plane za božične in NL večerje, no saj midva imava tudi povabljene prijatelje in si naš že sedaj razbija glavo z jedilnikom. Maussi, sem mu prebrala tvoj jedilnik, je rekel, da bo kakšno idejo črpal tudi iz njega user posted image , tako da babe ve kar pište jedilnike, lahko tudi recepte, naš bo pa izbral kar bo kuhal user posted image user posted image user posted image  


Evo dedci, jaz se sicer nimam pravice oglašati, ker moj je res super, mi pa rata včasih znoreti nad njim, seveda popolnoma upravičeno, npr. takrat ko mi hoče bajto pomiti po tleh, ne da bi prej posesal user posted image user posted image , ma kdo jih je učil, da lahko kvalitetno pomiješ tla, ki so polna zemlje in pasjih dlak, ne da bi jih prej posesal. Zaradi tega sem se pa pripravljena vedno skregati z njim user posted image user posted image user posted image .  Drugače pa ja res imam srečo, da ga je mama vse naučila, naš zna kuhati, pomivati, šivati, pospravljati, prati, okoli bajte delati...ja vem, da ste mi fovš in ja ima brata, ampak je čisto drugačen kot naš.


Roži, mi smo tudi dobili obvestilo o pingotih, imamo pa jih user posted image user posted image user posted image user posted image , le kdaj bomo mi to ponucali.

Žižek, kako si mi ti, si danes kaj bolje, ali te še user posted image  matra.

Teddy, nečaki so pridni, upam da bodo tudi potem tako pridni. Vi ste se pa super zmenili, samo ni mi jasno, kako bosta to izvedla brez stopke, a ti bo punkcijo delal še preden bodo folikli dosegli kritično točko?

Hermy, super za krčke, pestke da so se končali user posted image . Rokice pa kar šparaj.

Sonya, tudi jaz imam probleme s prebavo, to smo malo rešili s pitjem toplega Donata na tešče, kislim zeljem (njami njami) in sprehodi. Namreč, vsako popoldne grem z mojima dedcoma na sprehod, kar mi požene kri po žilah in sistem začne ponovno delovati, tako sem dosegla, da grem na stran vsaj vsak drugi dan.

Miklarom in Pikovit, saj vesta da navijam za vaju

Alpog, a bo...user posted image

user posted image


Loremi, dobra plat vsega tega je, da je samo še 16. dni do konca decembra...potem bo tudi tega žalostnega obdobja, ki te spomnija na vse, konec.... Drži se user posted image user posted image user posted image

tamalu, mi imamo nuhalno 30.12., jo komaj čakamo in priznam, da smo malo živčni user posted image  Ampak glede na to, da imam še vedno enake znake kot na začetku, vem da bo vse  v redu, ma saj mora biti, zdaj smo itak mi na vrsti

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 10:41:55   
gigi1
Ahoj user posted image

Bom probala kar se da hitro...me čas baše..

Loremi, evo pa se je sam lotil user posted image  user posted image  user posted image . Moškim je res treba povedati kar jim gre, ker sami res ne vedo, če so kaj narobe naredili.

Mausi jaz bi pa prosila za recept za sv. ribico z ohrovtom in arašidovim maslom v testu. Pliiiz!

Miši se bolj malo oglašaš user posted image . Te misam. Tvojemu pa povej, da je pomivanje tal brez predhodnega sesanja isto kot user posted image  brez predigre user posted image . Je treba prej teren pripravit user posted image

Hermy user posted image  user posted image  user posted image  za rokice in kapljice!  kako se pa reče tem kapljicam? Ima sine od prijateljice hude krče in je tudi ona čisto na koncu user posted image

Miklca in Pikovit navijam do plafona user posted image  user posted image  user posted image

Zarči tudi mene tole s stopko zanima.

Roži user posted image  user posted image  user posted image  za pingote.

Aquica in Sonya sta se oglasili user posted image  user posted image  user posted image . Jupi samo, da ste dobro user posted image . Sonya jaz HB nimam težav z zaprtjem, mislim pa da so ti punce dale dobre nasvete.

Toliko za zdaj...lupčke vsem...upam, da mi rata še malo kasneje kaj pridet pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.12.2010 10:43:54 >


_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 10:42:19   
hermy1
Jasno, Mismis, da ste vi na vrsti user posted image user posted image user posted image !!! Mate pa res še veliko pingotov...ti so zakon!!! To bo dece!!!
Sicer je pa tud moj user posted image zakon, kot partnerja se 100% klapava, kot starša se pa kdaj še mal loviva user posted image !! Pa ni hudga,... če bi njega vprašal, bi rekel, da mene sam mal še hormoni dajejo user posted image !!
Sonja, poleg mismisinih sprehodov, sem pozabla napisat, da je treba tud velik, velik vode popit. To se vse user posted image že zdej navadte, da boste potem dolgo in pridno dojile!!! Jest (potiho) priznam, da vodo že težko pijem, kompotek- cel lamber, pa gre po grlu.

_____________________________

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 10:50:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

...kako se pa reče tem kapljicam? Ima sine od prijateljice hude krče in je tudi ona čisto na koncu user posted image

Mi smo sprobali ene iz lekarne Deteljica, pa avstrijske Lefaksin, mamo tud Biogaja,...zdej mamo pa od Gorenjskih lekarn (kupli v lekarni DObrova) in po teh je trenutno najbolje. Ji pa vsak dan delam tud refleksno masažo stopal za krčke in oboje sem začela približno ob istem času user posted image , tko, da vrag vedi, kaj pomaga...nič ne upam zdej testirat! Je pa res, da bo jutri stara 4 mes user posted image in bi se že zdavnaj morali končat.

Je moj že na začetku reku, da vsi pravjo: "ko ravno najdeš tiste, ki pomagajo, jih je pa konc!!" user posted image  user posted image user posted image


_____________________________

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 10:57:41   
loremi
Gigi ja ma se je lotil kosila, ampak si misli da zdej ko ga je pa on skuhal, sem pa zadovoljna, se je odkupil in je to to user posted image . Itak da bo potem še dolgo govoril ... o ja znam kuhat, sem ti takrat kosilo skuhal user posted image  user posted image .

Moj PMS pa še mal pomaga pri razpoloženju (no recmo da bi mogla bit nepovabljenka spet kmalu tu).


Mismis user posted image  tud božične večerje se bo tvoj lotil. Veš kdaj moj pride pomagat? Ko reče, če da krožnike na mizo. Ej kapo dol tvojemu, da spoznam jaz takega, rabim neki časa, da se privadim na vse to user posted image .

Hermy samo da je boljš!

Zdej pa letim, gužve čez glavo.

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 11:48:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi


Mismis user posted image  tud božične večerje se bo tvoj lotil. Veš kdaj moj pride pomagat? Ko reče, če da krožnike na mizo. Ej kapo dol tvojemu, da spoznam jaz takega, rabim neki časa, da se privadim na vse to user posted image .



user posted image user posted image user posted image  dober pogled,saj pri nas je isto Loremi,pomaga takrat,ko je krožnik na mizi.Pa še to,da se verjetno niti enkrat še ni zgodilo,da ne bi kaj pripomnil.Joj danes je pa to,pa bi lahko to.Pa dej pejt se srat.Nekoč me je tolk razjezu,da sem prijela njegov krožnik in vrgla vse v smeti.Potem sem mu pa rekla,no zdej pa jej če lahko.Doživel je čisti šok!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.12.2010 11:51:47   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Loremi, evo pa se je sam lotil user posted image  user posted image  user posted image . Moškim je res treba povedati kar jim gre, ker sami res ne vedo, če so kaj narobe naredili.



Ja maš prav Gigi.So tolk prekleto razvajeni user posted image Vsaj za mojega lahko rečem.Pa sej sem sama kriva.Potem pa uvajam drastične ukrepe.Pol pa mam še večjega user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)


Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!