|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
30.12.2010 14:41:29   
ledenka
aqui, kdaj maš pa NS?

larilu, si kaj boljša?

moram počasi M zbudit, da greva v šoping... rabimo kaj za jest čez praznike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.12.2010 9:16:09   
kuki monstr
predrage babuske moje...
zelim vam to kar sem na fb-ju napisala in se da se vsaki v tem letu izpolne VSAJ 1 skrita in 1 neskrita user posted image  zelja user posted image user posted image user posted image

rada vas mam

happy
user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.12.2010 10:14:02   
Serendipity
Srečno nouvo leto van želen,
zdravje, veselje obiljé,
vsega zadovoljé ~ düjšnoga zvelijčanja pa še največ!

Tak so pri nas nekoč voščili na novoletni dan in to vam želim tudi jaz.
No, pa radi se (s)mejte! ;)

user posted image

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.12.2010 10:14:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

predrage babuske moje...
zelim vam to kar sem na fb-ju napisala in se da se vsaki v tem letu izpolne VSAJ 1 skrita in 1 neskrita user posted image  zelja user posted image user posted image user posted image

rada vas mam

happy
user posted image

Hvala enako miška maška! *hugs*

Neposredna povezava do sporočila: 979
31.12.2010 11:07:35   
kuki monstr
to je pa za Klarilu, k je bogec

user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.12.2010 11:25:53   
ledenka
Srečno, zdravo, veselo!

user posted image

in naj 2011 prinese user posted image  čakajočim

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 981
31.12.2010 12:00:03   
miklarom
Staro se leto je že utrudilo,
darove vse svoje razdalo je že.
Kmalu oditi se mu bo mudilo,
ker novo že leto naproti mu gre.
S sabo prinaša spet nove darove,
za tebe in vse, ki pri tebi žive.
Zdravja, ljubezni, finančne prenove
ter sreče in radosti da naj za vse!

Novo leto naj prinese ti darila,
ki življenje bodo ti obogatila-
v ljubezni srečo, zdravje, blagostanje,
in uresničene vse tvoje sanje!

SREČNO NOVO LETO 2011 VSEM IN LEPO PRAZNUJTE

user posted image      user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.1.2011 17:18:59   
Serendipity
Ka ste se vse nažrle & napile novoletnih dobrot zdaj so vam pa noge, roke in prstki otekli, trebuhi narasli in se rit odbelila, da nobena tu gor ne straši? Meni se je vse to, pa še vedno lahko tu tičim in okol strašim! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.1.2011 18:24:32   
Anonimen
Seki tkole pa jst zgledam danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
1.1.2011 18:45:22   
sonček33
Živa še malo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.1.2011 19:41:42   
kuki monstr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Klarilu

se* ne ne nisi sama :)

Neposredna povezava do sporočila: 986
1.1.2011 19:46:59   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Živa še malo!

soncek... mizek pizek :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.1.2011 19:51:59   
sonček33

mizek pizek kuki monster  jaz se ti globoko opravičujem, te potrdim, čeprav priznam, skesano, da vseeno ne vem, kdo si. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 988
1.1.2011 19:59:03   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mizek pizek kuki monster  jaz se ti globoko opravičujem, te potrdim, čeprav priznam, skesano, da vseeno ne vem, kdo si. user posted image

rozapujsiiii :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.1.2011 21:14:58   
sonček33
rozapujsiiii :)

ja ti roza pujs, kdaj si ti prešaltala na plavu boju?  ja hudič no. Ma s e ti res opravičujemo.

Neposredna povezava do sporočila: 990
2.1.2011 18:33:19   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ka ste se vse nažrle & napile novoletnih dobrot zdaj so vam pa noge, roke in prstki otekli, trebuhi narasli in se rit odbelila, da nobena tu gor ne straši? Meni se je vse to, pa še vedno lahko tu tičim in okol strašim! user posted image user posted image

user posted image

kak te veš? user posted image

srečnega pa zdravega vsem...ju3 pa spet vse po staremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
3.1.2011 10:19:38   
ledenka
jutro user posted image

za zaspanke!

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.1.2011 16:07:22   
~Biba~
dan!
joj kako težko se je bilo danes zjutraj vstat in iti delat...komaj čakam večer, da se vržem v toplo posteljo....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.1.2011 22:30:53   
Serendipity
bibi - jaz vse vidim in vse vem user posted image user posted image user posted image

Kje pa se naša klarilu potepa?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.1.2011 7:06:13   
Klarilu
jutro bejbike moje!
evo mene!
Da vam povem zakaj se gre v bistvu sem se od prejšnega tedna borila za življenje v bolnici tako sem tudi novo leto preživela v bolnici kjer so mislili da mi ne bo preostalo dosti časa,v petek sem imela punkcijo kostnega mozga da bi ugotovili kaj se dogaja z mano,v glavnem vedel niso nič,vmes sem dobila od tašče sms-e da sta me tamala dva itak že zgubila,pa da sem si v bistvu za vse to sama kriva da se borim za življenje in v glavnem me je to še vse bolj dotolklo tko da taki sms-i k mi je Moj KUKI pošiljala me je potem mal k seb dvignil,prešpikana sem bila najmanj 20x,pa pol sem dobivala še v trebuh injekcije v glavnem napadla me je ena okužba potem pa še tam dobila ta novo gripo :???:  Vmes sem krvavela še iz nosu in ušes,sam nobenemu nisem povedala k bi jih še bolj skrbel ker nisem imela čist nič tistih krvničk za strjevanje tko da se je HB zaustavilo samo od sebe.Bi me pa v nedeljo skor v grob oni sami spravil k povedal niso nič kaj mi bodo dal,pol pa jaz tam vprašama medicinskega bratca kaj mi hoče dat pa reče za pritisk dvignit,jao kolk me je izstrelil  iz pojstle,sem rekla da me bo ubil če mi bo dal tisto flašo,tko da še sreča da sem vprašala kaj ma to k drgač bi se taščina želja da končam 2 metra pod zemljo uresničilauser posted image pol bi pa duhec tle strašil po borbiuser posted image
Pa jemala sem iste tabltke k Kuki,tko da jo čist razumem zakaj se jih boji jemat,ker men je tud šele dans oteklina izginila pa še je mejčken,tko da se prov bojim zdej kdaj bo user posted image prišla.
Kuki zate pa res ne najdem več besed  k bi lahk opisala kolk mi pomeniš in tvoji sms-i,resnično resnično hvala ti!!!user posted image user posted image user posted image

Živček še zmeri 2 v 1?

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 995
4.1.2011 8:57:32   
kuki monstr
user posted image

heeej ooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok pa farbam user posted image user posted image user posted image user posted image

sam d si prsla nazaj user posted image  sm ti pikepoke limala na forumu tud user posted image user posted image user posted image

zdej pa pocivat!!

jz morm pa za fax seminar delat..ajoooj neki prevajam ene strokovne besede iz ang v slo. .. took bolane besede, haha :) me mine se preden zacnem user posted image user posted image user posted image user posted image   tko d

Se* a ti je kej dougcajt? bos mal prevajala, hahah (hecam se) user posted image user posted image user posted image

biba otroc pridni? user posted image  a si se za silvestra najedla? so bli kaneloni? user posted image  pr nas je tatarc padu pa poln drugih pekovskih dobrot, tko d nasledn dan pa tipicno SArMa user posted image user posted image user posted image user posted image  

ziva a bo kozoroginja al vodnarcica ? user posted image  
Sm slisala d so vodnarji fuul dobri ljudje (pa ne zto k sm jz vodnar) hahahah user posted image user posted image user posted image

ajsi kako projekt M.dobi bratca/sestrco? pa pozabila sm ti zadnjic nohte pohvalt .. ja uidejo mi taksne stvari ..pa sej ves sm blond pa pol kr naenkrt pride user posted image user posted image user posted image

aqui a se bruhamo, je ze kej boljs? kaksno fotko posl user posted image user posted image user posted image  miss yaaa

soncek33 vazn d sva se zdej skonektale user posted image user posted image  pa d ves kdo smmmmmmmm :)) 
uff sm tok mmm-jev nrdila d morm it kr zajtrkovat user posted image user posted image user posted image  mmmmm pa caja pit mmmmmmm

a sm ktero pozabla omenit? zihr k majo ostale vse plaugaaaaaaaaaaa

no pa pojdimo zajtrkovat pa prevajat pa vmes se siht iskat user posted image  

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.1.2011 9:37:16   
Serendipity
Jutro mačke!

klarilu - pišuka no. Me veseli, da si z nami v zemeljski obliki, pocajtaj se. Za taščo pa velja pregovor: sve se vrača, sve se plača... Negativna energija, ki jo človek oddaja/želi drugim se prej ko slej vrne kot boomerang. Ti pa se lepo pocartaj, poglej svoja čudovita sončka in verjemi, da bo to leto 2011 zate bolj sončno in zdravo, kot si sploh lahko pomisliš.

kuki - hehe, neee hvala. Sem 'zakopana' v delu, da mi že lasje sivijo od vseh teh ingliš besed in smotanih dolgogoseničnih povedi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
4.1.2011 10:29:59   
kuki monstr

Jutro mačke!

klarilu - pišuka no. Me veseli, da si z nami v zemeljski obliki, pocajtaj se. Za taščo pa velja pregovor: sve se vrača, sve se plača... Negativna energija, ki jo človek oddaja/želi drugim se prej ko slej vrne kot boomerang. Ti pa se lepo pocartaj, poglej svoja čudovita sončka in verjemi, da bo to leto 2011 zate bolj sončno in zdravo, kot si sploh lahko pomisliš.

kuki - hehe, neee hvala. Sem 'zakopana' v delu, da mi že lasje sivijo od vseh teh ingliš besed in smotanih dolgogoseničnih povedi user posted image

postrihi se na blond pa se sivina nou vidla user posted image user posted image user posted image user posted image  hahahha

Neposredna povezava do sporočila: 998
4.1.2011 10:30:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

Jutro mačke!

postrihi se na blond pa se sivina nou vidla user posted image user posted image user posted image user posted image  hahahha

Ah, potem bom prepametna user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
4.1.2011 10:32:03   
ledenka
klarilu, sam da si ok! user posted image user posted image user posted image  o tašči pa ne bom zgubljala besed, ker bo pregrdo.

kuki, nema bratca/sestrce user posted image  oz. ta mesec nisva bla llih previdna... bomo čez kake 10 dni vedli user posted image  

se* user posted image  prevajanje je mukotrpno! kako kaj mala Z, je res lepotička!

živa je še 2v1 user posted image  morda bo jutri akcija user posted image  

pri nas je k sreči vse po starem... bomo videli, kako se bo nadaljevalo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?