|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
4.1.2011 10:54:55   
kuki monstr
ajsi mogoce bomo pa user posted image  vidl, kaj ves user posted image user posted image user posted image

se* ne bos prepametna, sam svetlikajoca v glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.1.2011 11:01:20   
~Biba~
jutro
klarilu uboga...saj veš kaj pravijo slab začetek, dober konec...tašča pa ti je  eh...upam, da ni tvoji 2 zbedirala pa jim kake norije v glavo vcepla....drugače pa bi ji jaz povedala svoje, ko bi bila pri močeh....in ker se je kao verjetno tudi ona že navadla da te več ne bo..ji to željo tudi uresničila, in jo dala na ignore.

tak pa je zraven pregledovanja RR-ja čudežno izginila milkauser posted image

kuki...otroc so kot otroc, včasih angelčki, drugič hudički...z asilvestrovo pa ni blo kanelonov...je bila štefanie pečenka, riž in motovilec....da ne pozabim biftek, narezek, in še sarmouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.1.2011 11:33:22   
kuki monstr
user posted image user posted image user posted image  gou sarma gou user posted image user posted image

haha, se vid d mam cajta prevec a ne user posted image user posted image  sm skoz na netu hahaha. to je zrd mrka

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.1.2011 11:46:22   
ledenka
mam odličen recept za sarmo user posted image  dvignem telefon, pokličem taščo... user posted image  

smo tud mi meli sarmo, jo je M jedel, da ni nikakor bilo dovolj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.1.2011 12:45:39   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mam odličen recept za sarmo user posted image  dvignem telefon, pokličem taščo... user posted image  

smo tud mi meli sarmo, jo je M jedel, da ni nikakor bilo dovolj user posted image

jz pa mami poklicem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.1.2011 14:00:44   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

jz pa mami poklicem user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa nobenga k jo ne jemuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.1.2011 14:42:41   
Serendipity

ajsi mogoce bomo pa user posted image  vidl, kaj ves user posted image user posted image user posted image

se* ne bos prepametna, sam svetlikajoca v glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Vijš? Že beseda ''svetlikajoča'' je pametna in dolga beseda. Takih zaenkrat še ne vem pisat, o tem kako bi jih izgovorila pa niti ne upam razmišljat...

ps: jo pa znam copy-pastati! Bravo jaz user posted image

ajsi - naša mala miss je prava punčara - rada se oblači, odeva ogrlice in zapestnice, nonstop govori in po novem v novi kuhinji najraje kaficu kuha user posted image user posted image Kako pa veliki M? Bo v kratkem kaknšna nova slikica šarmerja padla?
Mogoče pa vaju preseneti kakšen plusek iz vedrega neba user posted image user posted image user posted image

sonči - tudi naš zet bi se lahko kaj pokazal, sem že pozabila kak zgleda user posted image user posted image user posted image

živa - go girl! Držim pestke in se pripravljam na dihanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.1.2011 14:45:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.1.2011 14:51:01   
ledenka
miklca sporoča, da je vidla srček user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.1.2011 14:51:40   
Klarilu

miklca sporoča, da je vidla srček user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.1.2011 14:55:22   
Serendipity

Happy, haaappppyyyyy, haaaaaaaapppppppppppppyyyyyyyyyyyyy! ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.1.2011 16:36:37   
Anonimen
Še 2v1 user posted image   Jutri naročena zjutraj na prvo svečko in sprožitev user posted image   Bomo hiperventilirale spet?!?! user posted image   Upam da ne user posted image

MIKLA BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klarilu slab začetek - dober konec user posted image

Kuki bo kr kozoroginja user posted image user posted image user posted image

Oh ne uspem vsega komentirat... Pridem nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.1.2011 16:49:55   
kuki monstr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeejjjj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeejj

no evo pa se leto ze zboljsuje, veec taksnih novic prosim, da bom lahko rekla hvala vam za lepe novice pa hit pojedla merci-je  user posted image user posted image user posted image   k bom tok hvalezna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.1.2011 17:01:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Še 2v1 user posted image   Jutri naročena zjutraj na prvo svečko in sprožitev user posted image   Bomo hiperventilirale spet?!?! user posted image   Upam da ne user posted image

MIKLA BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj možek je kozorogec in je fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo žiiiiviii! Pa naj bo čimprej in čim manj boleče! user posted image user posted image user posted image

ps: Ampak vodnarji so pa res THE BEST! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.1.2011 17:02:40   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

No, moj možek je kozorogec in je fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo žiiiiviii! Pa naj bo čimprej in čim manj boleče! user posted image user posted image user posted image

ps: Ampak vodnarji so pa res THE BEST! user posted image user posted image user posted image

smo a ne?user posted image itak kaj pa druzgauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.1.2011 17:03:35   
kuki monstr
a je borba posuta z vodnarji? user posted image user posted image user posted image  pisuka nas mesec prihaja.. uuuu bomo veseli user posted image user posted image  pa spet eno leto starejsi
hahahahaha

eno leto blizje penzije user posted image user posted image  kdo to pise.. jz a ne k se dostudirala nism pa sluzbo iscem, pa o penziji sanjam user posted image user posted image user posted image user posted image

nabija tale vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.1.2011 17:04:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

smo a ne?user posted image itak kaj pa druzgauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SMO!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.1.2011 17:07:52   
kuki monstr
pljusk obe polijem z ajmrom vode user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.1.2011 17:11:31   
Klarilu
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.1.2011 17:12:28   
Klarilu

aammmm kdaj drugič k bo ene 30 stopinj vzun takrat pa velja,pa zarad mene če bomo mele tekmovanje mokrih majčkuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.1.2011 17:17:20   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

aammmm kdaj drugič k bo ene 30 stopinj vzun takrat pa velja,pa zarad mene če bomo mele tekmovanje mokrih majčkuser posted image user posted image user posted image

neeee ... ce bom jz soudelezena v tem tekmovanju... bo hudo... kr mam marelce namest josk :D
tko d bom raje polivala z vodo user posted image user posted image user posted image

se maucek pa grem migaaat :)) cez 2 urci.. ouje ouje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.1.2011 7:09:29   
Klarilu
kuki ti maš vsaj marelci jaz pa 2 posušeni rozinciuser posted image sej ne vem več če je sploh še smešno al je že žalostnouser posted image user posted image user posted image ma tko me je tole pobral ****tiš da zdej lahk sam sanjam o joškah,čist povsod me je pobral kar sploh ni več kul mi,je fajn da se moj kostka vid sam ne pa da se preostale,pr hrbtenic mislim da bi se lahk na kliničnem na men učil za te kosti,pa rebra bi komot preštel pa našteval ktere kosti so touser posted image bi bila prvovrstni učni primerekuser posted image

dans gre pa Živček v Rim kajne? živček moj želim ti čimprejšnjo crkljanje male pikice in da bo brez bolečin!!!!pa sej veš kakšna slikca za nas tetke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.1.2011 10:18:28   
Serendipity
Jutro babe žabe user posted image

Kaj dogaja lepega pri vas? A ste pridne? Ma, ste ane?

Etola, danes se mi pa ta komad vrti po glavi celi dan: http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs&feature=related
Grem malo youtubat, da se z druhgimi komadi zamotim.

Pa še kafe za danes: user posted image inu čajčunek user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.1.2011 10:26:07 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.1.2011 10:42:35   
Klarilu
Hvala Se*user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.1.2011 11:20:59   
Klarilu
evo pa da še jaz mal častimuser posted image
user posted image
tale je lahko zameuser posted image
user posted image se mi letos dopadejo taki brez lasuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

GO FOR IT!!!!
pa jaz mam spet user posted image zarad klinčevih tabletkuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.1.2011 12:40:39   
Anonimen
Hvala borkice moje.... Mam računalnik na bolniški postelji in sem najbolj modernizirana nosečnica trenutno tukaj user posted image LOL!!!  Ampak dolgčas mi pa ne bo!!! user posted image

(odgovor članu Klarilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?