Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Včeraj, 13.dan po zadnji tabletki, pa so me začele boleti bradavičke, zato me zanima če ima katera podobno izkušnjo in to pomeni, da sem odreagirala in imela ovulacijo, ali je to pač stranski učinek tablet, ki z O nima nobene veze? V naslednjem ciklu nadaljujem z 1.tableto od 3-7.dne, pol pa 12. dan UZ.
ali ne ???
sem vzela 25.12 zvečer, zdaj pa čakamo kaj bo... Nekih občutkov, da bo prišla
.
. Iz meseca v mesec razočaranje... No včeraj na Uz ni bilo še sledu o O (sem na sredini ciklusa) je pa možno da imam O na koncu ciklusa, ker takrat se mi pojavi sluz (v manjši obliki) in z mojim nisva aktivna ker meni vse boli oz. se ukvarjam ali je test + ali ni. Namreč meni na koncu ciklusa vsi testi pokažejo rahel +. Kar lahko pomeni da imam takrat O
. In spet na 35. dan. Izgleda, da mi je laparoskopija ciklus podaljšala, tako kot klomifen. Zdaj pa
šele začetek februarja pričakujem, januar kar spustim lahko. Oh ja, gremo v 3. krog po laparo, 3 je moja srečna številka, mora ratat. Lepo praznujte!
. Sploh ne morem verjet, da kar ne rata in ne rata... Upam, da to leto bo. Leta 2009 sva začela, zdaj je pa že 2011, joooj.