|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
5.1.2011 13:59:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hvala borkice moje.... Mam računalnik na bolniški postelji in sem najbolj modernizirana nosečnica trenutno tukaj user posted image LOL!!!  Ampak dolgčas mi pa ne bo!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Faca! Kako se počutiš? Kako je Ž?  Pogreša mamico?

Klarilu - mnjamsi, fina pogostitev!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.1.2011 14:38:48   
ledenka
klarilu, da bi kak tak potrkal na vrata user posted image  kako se počutiš?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.1.2011 15:21:01   
Anonimen
Ž še v vrtcu in jaz ga nestrpno pričakujem... Sem zjutraj jokala kot dež, ko sem odhajala... Sem bla tok fertik, da mu niti papa nisem dala user posted image

Klarilu jaz bi tudi kakega takega tukaj na E-oddelek user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.1.2011 20:40:07   
Serendipity
živa - kako kaže? Mene je prav flashback zagrabil na popadke in dihanje in čaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaanjeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.1.2011 20:42:47   
Anonimen
Nič novega. Usgtje sicer malo tanjše, ampak odprta še vedno 1cm. Druga tabletka počasi deluje, jaz pa predihavam na 5 minut, ampak menda neke prostalginske popadke, čeprav jih CTG nariše user posted image

Slika se mi ponavlja izpred leta pa pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.1.2011 20:52:45   
Serendipity

Nič novega. Usgtje sicer malo tanjše, ampak odprta še vedno 1cm. Druga tabletka počasi deluje, jaz pa predihavam na 5 minut, ampak menda neke prostalginske popadke, čeprav jih CTG nariše user posted image

Ah, pikolino noooo - ne sekiraj se, mogoče res zgleda tako - ampak bo tokrat hitreje, lažje in manj boleče! Drži se pupika, diiiiiiihaaaaaaamoooooooo s tabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.1.2011 20:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ah, pikolino noooo - ne sekiraj se, mogoče res zgleda tako - ampak bo tokrat hitreje, lažje in manj boleče! Drži se pupika, diiiiiiihaaaaaaamoooooooo s tabo!

HVALA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.1.2011 7:47:50   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

klarilu, da bi kak tak potrkal na vrata user posted image  kako se počutiš?

jutro
zdele me je strah dokler ne bo tole dans za mano,zato k sem prebrala da se to lahko v roku 2 tednih ponovi aja pa to dobi 1 človek na več kot 2 milijona ljudi and gues what it must be meuser posted image user posted image tko da če je 0,000001 % ma to bom ziher jaz,tko da tok o moji sreči neuser posted image

Že ktera kej ve Živček crklja svojo pupo?user posted image

dans tamala ponoč ni nč spala,jaz ne vem kako novo tehniko ma to z atijem sam tole neki ne bo šlo tkoleuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.1.2011 8:21:35   
ledenka
Živa je v porodni, pred 2 urama je bla 3 cm odprta. sam zaj se nič ne javi, po moje diha user posted image

klarilu user posted image user posted image user posted image  da bi bilo res bolje!

M je spet bruhal... pa driska. bova šla šele v ponedeljek med ljudi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.1.2011 8:39:31   
ledenka
Živi so predrli mehur in dali umetne, tko da je akcijaaaaaa user posted image  dihamooooooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.1.2011 8:57:32   
kuki monstr
jutrceek

nism uspela ucer nc velik na netu bit, sm skoz neki mela.. tko d dons vidm kaj se vse dogaja...

zivceeekkk dejmooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klarilu, strah je od znotraj votel, od zunaj ga pa nc ni user posted image user posted image user posted image  sm s tabo, sej ves user posted image

ajsi un t drug k bi ti potrkal.. bi raje prej tvojmu mozeku potrkal kot pa teb user posted image user posted image user posted image  ja topel user posted image user posted image user posted image

se* nasmejala si me z unim "baba spi" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba  kje si? kaj pocnes?

aqua,mikla, ostale!!!!

plavga mate user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.1.2011 9:39:23   
Klarilu
kuki kdo je topeluser posted image pa ja ne ta t lušten pobrit?user posted image eh za ponucat bi bil vseen dobruser posted image
ja vem glede strahu sam k res res res res nočem več nazaj v bolnici ostat,sam glede na to da se tole še enkrat pojav mi glih ne daje dost upanjauser posted image

Živček s tabo smoooouser posted image user posted image user posted image

ajsi pa kaj zdej matra mojga M?a je v vrtcu kej staknil al kaj?bošček mali upam da bo čimprej boljuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.1.2011 11:13:29   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

kuki kdo je topeluser posted image pa ja ne ta t lušten pobrit?user posted image eh za ponucat bi bil vseen dobruser posted image
ja vem glede strahu sam k res res res res nočem več nazaj v bolnici ostat,sam glede na to da se tole še enkrat pojav mi glih ne daje dost upanjauser posted image

Živček s tabo smoooouser posted image user posted image user posted image

ajsi pa kaj zdej matra mojga M?a je v vrtcu kej staknil al kaj?bošček mali upam da bo čimprej boljuser posted image

jp, un k je v zoporu bil :) v uni seriji :))

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.1.2011 12:35:58   
~Biba~
uuu živaaaa....zdaj se verjetno že cartate..če ne pa, dihamo stabouser posted image user posted image

klarilu nič kaj ti ne zavidam...ne mislit na ponovitev situacije, misli pozitivno, pa bo upam, da vse vredu naprej...in imaš srečo...doma imaš dva sončka, možeka ki ti kravžlja živčke, in te ima rad, službo, avto, streho nad glavo, RR...kaj češ večuser posted image

Küki tü sem...počnem? ma mam veliko priprav za pisat..da majo otročki  kaj za počet.ker ko imajo par minutk prosto postanejo user posted image user posted image
Se, ledenka, sonček, akvica, mikla, luna in ostale.. en velik pozdravčekuser posted image

...sem šla daens po službi v trgovino po rač. miško...domov sem pa prišla z novo zapestno uro, denarnico in torbo...zdaj ko to pišem, pa preklinjam to staro miško...ker novo sem pozabila kupituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.1.2011 12:42:37   
ledenka
Živa je rodila Živo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.1.2011 12:57:21   
Serendipity

Ijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ČESTITKE živi in Živi, malemi Žigi in velikemu atiju! Uživajte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.1.2011 12:58:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

...sem šla daens po službi v trgovino po rač. miško...domov sem pa prišla z novo zapestno uro, denarnico in torbo...zdaj ko to pišem, pa preklinjam to staro miško...ker novo sem pozabila kupituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image You've just made my day!

kuki - hehe, meni ni več taaaak smešno.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.1.2011 13:23:38   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ČESTITKE živi in Živi, malemi Žigi in velikemu atiju! Uživajte!

VESELA K CEBELAAAA!!!!!!! Bzzzzzz bzzzz bzzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.1.2011 13:29:35   
~Biba~
še tukaj čestike živa..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.1.2011 14:01:49   
Klarilu
še tukaj česttitke Živčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moji izvidi so pa tud opk tko da v sredo že začnem delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.1.2011 15:13:21   
ledenka
Živa user posted image

user posted image

klarilu user posted image  super! M je tud boljši, bova pa se jutri še doma cartala user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.1.2011 15:26:37   
Klarilu
iiiiiiiiiiiii kak smo lahk ponosne tetkeuser posted image kolk je luštna pupa malauser posted image user posted image user posted image

kuki pa ne morš rečt da je un gej no,enostavno ne morš no,k je tok hud dej no ma ne,ne sprejmem da je gejuser posted image user posted image user posted image

ajsi super da je M že boljšiuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.1.2011 15:32:09   
Klarilu
user posted image
to good to be trueuser posted image
user posted image
hubba hubba
user posted image
user posted image user posted image user posted image men je pa on tkoooooooooooooooooo hot da dol padešuser posted image

jaz sem res vsa vesela da je konc špikanja k še zdej mam vse boge roke
user posted image
pa ni več nobenga prstana gor ker so preveliki tko da sem jih že po pojstl iskatuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.1.2011 6:34:01   
Klarilu
jutro
jaz se neki glih ne počutim najbolje,v pljučih me neki stiska pa iz nosa mi teče,ampak ok se ne damuser posted image

kolk je Živa luštna,bi tazga cukrčka kr mela,sam jih mam dost zaenkrat itak boste ostale imele pa boste k men prišle pa bom crkljalauser posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.1.2011 8:23:51   
Klarilu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image   user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?