frcafella
|
Oj babike! Evo malca Suziika, kolikor sem prebrala, je modrček ful pohvaljen; je prav tema odprta na forumu... Bom poiskala in prilepila.... Sama ga zaenkrat še nimam, ker v času prve nosečnosti nisem slišala za to trgovinico, tak da sem mela tistega in Mullerja, pa potem od La vie, ampak sta res grozna. Ni mi všeč, da sta kot za staro mamo, visoka do brade, opora ni ne vem kaj, pa tudi šiv je potekal direkt čez bradavico -kot da sem ravno tam rabila dodatno drgnjenje Pa skozi vsako majico se je videl tisti šiv... V glavnem, nisem bila zadovoljna. Zdaj pa bom po vsej verjetnosti kar pri da-da vzela. Obiski v P: meni so moji obiski pasali, ampak so hodili en po en, ne vsi naenkrat, pa tudi niso se vtikali v cimre in njihove dojenčke Je pa cimra imela ful glasnih obiskov, partner pa je v sobi visel ma do enih devetih vsak dan, res. Tisto pa je bilo moteče... botticelli, jaz na vsakem pregledu dam vodo, zmeri mi pritisk, potem pa UZ. Sem zelo hvaležna moji G ZA EA pa lahko samo rečem, da srčno upam, da jo dobim, tako kot prvič, ko imam res samo pohvalne besede za vse, povezano z EA. Me veseli, da slišim še kako pozitivno mnenje o da-da modrčku... Imena: smo še v fazi pogajanj Papa
|