Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sta dosti močjnejši!! Tako, da sploh ne bom več dvomila, prepustila se bom nosečnosti in uživala
.. Čeprav me mika, da bi naredila digitalni CB, ampak bom kar pri tem ostala.. 
Tako, da se kr lepo prepusti časom nosečnosti in uživej kolikor se da .... Čestitke še enkrat
. Je ravno čas O. Sicer se držimo tega na 2 dni. Je že prej 2x uspelo na tak način. Me pa po tolikšnem času kar malo skrbi. Glede na to, da bo kmalu 2 leti od kar se trudimo razmišljam vse možno. Strah me je, da spet ne bi uspelo. Je na dva dni dovolj? Ali bi raje vsak dan? Bomo videli učinek ta mesec.
Zaenkrat ma moj tako 'bedno' službo, da pride domov dost pozn in še to dokej utrujen tako da smo zdej v 5 ciklusu že, ampak ok, pustimo se presentiti ... ko nama bo namenjeno bo že prišlo do izostanka
mal prej. Prej sva vsak mesec čakala do predvidene O in potem sva bila pridna vsak drugi dan. V treh letih se še ni prijelo, no razen enkrat in se končalo s SS pred dvema letoma. A ve vse ste potem pridne do konca oz. do predvidene
? Jao, nama se potem proti koncu že več ne da, ker še samo čakava na ta plusek... kolikor berem načeloma vse
No, ampak tudi nam bo uspelo
ker ma moj dragi zgleda granolom in komi živi .. ima neznosne bolečine, tako, da bomo pač čakal na drugi mesec
Mogoče res čutim malo olajšanje glede IUI tudi zaradi tega.
pa ne. Prvič sva oba odmislla pa sploh nč na 2 dni, sva ko sva, 1x na tedn
zbolel za trebušno gripo, tako da tak verjetno ne bo več
za nesramno
.
slabi, potem je bolje na dva dni, da si vmes opomorejo. No, zdaj sva nazaj na vsak dan. Ni še ratalo, pa sva naredila vse, za kar sva mislila, da bo pomagalo. Se pustimo presenetiti.
NB86.........x.2.2011
18.2.2011
moja M je prišla točna kot urca... 32. dan. Tak da gremo mislim da že v 16. krog. Na seznačku pa lahko ostanem kar pod x.3. ker če bo spet kratek cikel bom za las še ujela marec.