Krysia
|
Živjo punce. Mate pestro debato, jst pa sm berem, ne folgam pisat. OK, mal pokomentiram pol vam pa še kej novega povem ... Neža, sam da ste zdravi oziroma skor zdravi! Bogi Ajjaž, da je moral v bolnico ... Midva mava delo kr enakomerno razporejeno - oziroma zadnje čase moj velik več naredi kot jaz. Itak sem čist adijo, zmatrana, boli me hrbet. Roka previjam na kavču, ker dvigat ga ne morem in ne smem. Jutri kličem svojo zdravnico, da vidim, kaj še lahko naredijo z mano (mam novo zdravnico, pa da vidimo, če ma kakšne druge metode). Pol se bom pa priporočila za vse naslove in kontakte, ki jih mate, da me končno porihtajo. Anita, sej vaju noben ne napada - sam dolg se že poznamo, pa si pač povemo stvari direkt, tko kot mislimo. In če mene vprašaš, ni problem v tem, kako mata vidva delo razdeljeno in kdo vstaja. Samo ene parkrat si rekla, da se je tvoj neki pritoževal (mogoče je to premočna beseda), ker ni vse narejeno. Se mi zdi, da glede na to, koliko ti narediš, se nima kej pritoževat. Pa brez zamere. Drugač pa itak - zdej mamo druge prioritete - namest da vstajamo zarad hribov in kakšnih užitkov, pač vstajamo zarad otrok, a ne? tejkaz, ful lepa hiška, res. Pa dobr ste to zorganiziral z vrtcem - pametno. Upam, da se bo Eva tud uspela vklopit in da ji bo v novem vrtcu fajn. Zoja Miša, super za dobro počutje v novi službi. Jst bom pa svojo čimprej zamenjala. No, okj, to šolsko leto še zdržim, pol pa ... Eh, nočne aktivnosti ...ko otroc spijo, smo tud starši utrujeni, ko bi se nam dal, pa nimamo miru ... pa bo že, a ne? Gajka, za darilo za 3-letnico se mi pa sanja ne - knjige, kej za barvat / risat, ... ne vem, lahko ti pa naštejem vse stroje in avte, ki bi jih mel 3-letnik OK, a lahko zdej še jst neki povem? Oči na peclje, pa nobenmu povedat (še), sploh pa ne na FB, OK? No, sej zdej pa že veste, a ne? Ja, prov sklepate - štirje bomo .. no, smo že, sam jst sm 2 v 1 . Danes sem bla na nuhalni, vse OK, pride septembra ... pa doma še nisva povedala - bova jutri verjetno al pa enkrat te dni. In tud zato ne jem tablet proti bolečinam, zato me še dodatno boli hrbet in zato sem tko zmatrana, da komi živim. No, vsaj slabo mi že kakšen teden ni več, tko da je boljš ... zdej ko sem vam povedala, se grem pa lahko še k sepremberkam 2011 prijavit Se še nisem, da me ne bi katera našla pol bi pa poslušala, zakaj nič ne povem. Itak sem bla te tri mesce težko tiho ... Se tipkamo
|