|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: poganjalec kateri
14.3.2011 10:30:44   
dreamhorse
Jaz sem pa razumela, da ne 12 colov. Da so preveliki za 2 letnika... kar je verjetno logično. Saj 10 colskih potem ne bi potrebovali. 1letniki še teh dvokoles ne obvladajo. ali pač?

(odgovor članu ksenjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: poganjalec kateri
14.3.2011 12:29:39   
ksenjaka
Fora je v tem, da je 99% 12 colskih koles previsokih za 2 letnike... (izjeme so nizozemski Firstbike, Likeabike Mini) zato se potem starši odločajo za 10 colske (kettler ali puky), ki so hkrati tudi cenejši... drugače pa so 2 kolesni poganjalci primerni nekje od 18 mesecev dalje, odvisno od motorike otroka. Našega ta starejšega do 3. leta nismo spravili gor...

Prednost 12 colskega kolesa pred 10 colskim je to, da so potem, ko otrok začne noreti... večje gume vseeno bolj stabilne na ovirah (kamenje, palice) kot manjše....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: poganjalec kateri
14.3.2011 12:38:14   
alkimist
Mi smo kupili našemu 2 leti in 3 mesece staremu sinku tegale Early rider - Lite. Super duper zadovoljni. Nastavljiva medosna razdalja, nastavljiv sedež, napihljiva kolesa, lahek za nosit. Priporočam!

(odgovor članu ksenjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: poganjalec kateri
18.3.2011 21:19:37   
skuštrana
Mi smo danes končno sprobali našega 12 colskega Pukyja in tamali je navdušen. Polička med nogami ga nič ne moti(10 colskega imamo Kettlerja) in moram rečt da je Puky veliko bolj kvalitetno narejen. Pa še nogo za postavit ima kar je pa itak paf user posted image Mali kar ni mogel verjet...Priporočam user posted image Imamo pa takšnega brez zavore http://www.puky.net/homepage/produkte/laufraeder/4014.htm . Ne vem pa če se da pri nas v Kakaduju tudi dobit 12 colski, mi smo ga kupili čez mejo.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu alkimist)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: poganjalec kateri
22.3.2011 22:27:47   
tinula
no, mi smo nazadnje kupili Firstbike..prav ji je, lahek je...vendar ni navdušena "kolesarka", gre nekajkrat po dvorišču gor in dol, ampak zgleda to tako, da normalno hodi, poganjalec pa vleče med nogami:). IMate naštudirano kakšno dobro tehniko učenja?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: poganjalec kateri
23.3.2011 13:56:31   
ksenjaka
Bo hitro sama naštudirala. Že to je super, da ga sploh uporablja... naš tavelik še noge ni hotel dati čez :)).

12 colskega Puky-ja pri Kakadu-ju nimajo, ker je 12 colski Firstbike še lažji. Da se ga pa naročit... Drugače je pa katerikoli Puky zakon.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: poganjalec kateri
25.10.2011 13:13:53   
letalo
Tinula - a si hčerki vzela tudi nastavek za nižanje sedeža a pri 95 cm to ni več potrebno?

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?