Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
posije
! In tudi nam bo

ali ne ... potem kakšen dan mal slabe volje....itd
Jaz sem se točno to kar si ti navedla spraševala 16.9. ko sem izvedela, da bom mogla na UPN in takrat sem se tudi spraševala kaj sem v življenju tok slabega nardila, da moram zdaj to doživljati
ampak .. ko prideš do zaključka, le vidiš, da ti sam kot oseba nisi nič slabega naredil ampak, da bomo mogoče tekom življenja spoznal, da mogoče pa drži rek: NEKI SLABGA JE VEDNO ZA NEKI DOBR! Čeprav resnično in iskreno ne vidim nič dobrega v tem, da nekdo ne more zanositi, da nekdo zgubi svojega otroka...itn ampak ..... mogoče se pa res izkaže, da je blo to za tiste čase to 'potrebno' in da bo prišel čas, ko bo točno tako kot bo moralo biti
. In ne boš obupala, uspelo ti bo.
, da bo čez dva tedna plusek.
.
(ma smo bli v črni gori in sem se bala, da če bo eno tamalo premalo, da bom predolgo čakala na še eno
? No, meni ff še ni zaznal O
danes je že 22. dan cikla. Mislim pa, da je O že bila (izcedek, špikanje) ampak še program ni zaznal.
Zdaj pa razmišljam ali naj si nabavim ta čaj krvomočnice al kaj mi svetujete? Kile morem spet dol dat da pride menstra nazaj to mi je jasno a kaj ko ne gre tako hitro.
pa noče tablet. Ko je bil jeseni v tujini sem mu maco napakirala zraven. POjedel je po mojem glih ene par kapsul. Potem sva pa imela spermiogram in sem rekla probajmo brez mace da vidimo kakšen bo rezultat. Ker je bil izvid slab, sva kar fajn spremenila prehrano oziroma dodala ene stvari in mu mace nisem silila, da vidimo če se je s temi stvarmi dalo kaj izboljšati semenčeca. Konec meseca vidimo če bo plusek ali ne. In če ga ni pa bova oba jedla maco. Da vidimo če bo kaj pomagala.