Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pri nas večinoma spimo od 21h do 1h zjutraj, potem pa joška svira do jutra, zjutraj pa še malo potegneva.
priden, da poskrbi za ostala dva čez dan, da ti malo prideš k sebi.
Sem presenečena kako hitro otroci to pogruntajo...
in takrat nehala.....zdaj kakih 15 let nisem bila na rolerjih, ker sem imela prav strah...samo ravno te dni se odločam, da jih spet obujem. Mi bo pa v pomoč in oporo mini z vozičkom
.... Navsezadnje je le Skate
), potem pa z
. No, dobil je Daleron in en klinček, tak da je v miru zaspal. Tudi zdaj je OK, samo ga bo treba k zobozdravniku peljat, da dokonča, kar je začel. Zdravi mu namreč spodnjo štirkico in očitno je zdaj živc pokukal
..... mrzlo je bilo..... potem vidim, da je dežurna ekipa na nujni intervenciji.... se napokamo nazaj v avto in kam? ali ptuj ali ljutomer? ljutomer je sicer bliže, ptuj pa je le bolnica....???.... pomislim še na službo(vem, da imamo ampule deksa, ampak kar tako dati, brez odobritve zdravnika
.
. Je pa pri zobozdravniku zdaj že od novega leta na 14 dni...je že čisto domač tam