Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, je vse prav rešil, kar me zelo veseli, saj očitno zna poleg športanja tudi razmišljat
) 600 metrov
bruhajo, pa je vse ok, upam, da bo pri meni tudi. Naslednji pregled imam 30.03., upam, da bodo prej že brcike, da bom malo pomirjena. To je zdaj najhuje, ko ne veš, kako je vmes med pregledi. Grem pa 18.4. še na AC, pol pa se bo začelo malo bolj miren čas
nosit
(je rekel, da bos pa že ne bo naprej tekel
....sva res ful hlač pomerila, preden sva našla ENE prave...sem mu pa pred kratkim kupila troje, pa jih je na kolenih raztrgal, ker se zadnje čase SKOZ po kolenih drajsa...in to iz svoje sobe vzame zalet, na hodniku se spusti na kolena in se pridrajsa do konca jedilnice
....in ni nič zaleglo...danes, ko je imel že dosti pomerjanja v kabinah, pa je sam rekel, da se ne bo nikoli več po kolenih drajsal
pa sem kupila našitke (no nalikajo se, pa ne vem kako se drugače temu reče) za na kolena, ker drugače bi tud vsak mesec lahko nove hlače kupovala