Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Glavo gor in naprej v boje
Marsikatera, vključno z mano, ne pozna žal svojega telesa in mogoče ne ve kdaj ima sploh O in kdaj je nima, ker drugo pokazateljsi so taki ( sluz, bolečine ... ), da lahko samo žensko zavajajo, na žalost je tako. Povej mi o teh O testih, katere to kupiš v Mullerju, so ti pokazali pravilno, cena, ime? A misliš, če greva skupej da dobiva kakšen količinski popust 
. Mislim, da je moja O že sigurno mimo, po sluzi sodeč...Sicer imamo pa prsi vedno bolj boleče in povečane, pa dol me je nekaj začelo boleti, kot da bom dobila
, čeprav je še do nje cca 10dni. Moje telo je prava uganka vsak mesec me preseneča
.
pa sm odnehala s temi testi, zdj me pa zarad poznavanja svojega telesa že spet mal muč, da bi kupila ene teste in preverla, če bi kakorkol drugače pokazal.
tako, da je ta situacija tudi meni taka neznanka, da groza
eno leto, tako da na čase malo obupujem. Zdaj se moram čisto zares naročit k G, da ugotovimo zakaj ne uspe.
bi bilo lepo darilo ob najini 7. obletnici 26.4.
MEGi20.........9.3.2011
18.2.2011
spet prov.
. V torek 5.4 imam UZ za pregrado in upam, da dobil zeleno luč in da bo vse ok. Držite pesti.