Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa prijetnih še teh par mesecev nosečnosti. Izkoristi dan in sonček
uživajte in izkoristite dan, jst ga bom kr za kompjutrom preživela očitno. Sem bila dopoldne na srečanju z mentorico za diplomo in dobila še en kup dela (dopolnitve, skrajšave,spremembe,...)
tako da se morm kar lotit da bomo lahko diplomirali pred rojstvom. Da bo melo naše dete diplomirano mamico
se mi tako smešno sliši to, kot da diplomiraš iz biti mamica še preden to sploh si

!
za boljši začetek dneva.
.
Super je tako vreme res, ne vem kak oo danes sicer, ampak počasi gremo v poletje, kak je hitro minlo a ne punce?
Je pa vsekakor res, da so krivi lastniki in ne živali...
.
.
ampak locirano samo na en del telesa.....prsi oziroma bolj natančno samo bradavice.....a ma katera kak pameten nasvet kako to odpravit?kadar me je koža srbela v prejšnjih mesecih sem rešila s kopeljo in potem nanesla mleko za telo. Pri tejle težavici pa ne zadostuje.....ok,mogoče se namažem premalokrat (1-2x na teden - bi se mogla vsak dan al pa vsaj 4-5x tedensko