Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in 8 mesecev kasneje svojega
.

(3. krog)
(x. krog)
. Jutri jih bom pa potem začela delat ... ma klinc, jih bom pa še nekej nabavila ..
Pa še prav fajn je blo
pa spi, je bil v nočni.
, ampak očitno tudi tokrat, v tretjem poskusu, ni uspelo
mine.
.
je že 54 dan. Sem prejšni teden delala test itak da je bil ---. Bom poskusila še enkrat, čeprav ne pričakujem spremembe rezultata. Potem pa bom začela jemati primolut nor. Ah, ta tečka pa me res že jezi več kot pol leta, tako da PCO zdaj kaže svoje zobe, še dobro da sem naročena v neplodnostni junija, tako da bomo takrat šli do konca po
.
saj vem...možnosti je fuuul malo, ampak imam res take čudne znake - najbolj to, da se mi je včeraj tako zavrtelo, da sem mislala, da se bom onesvestila...nekoliko me špika v jajčnikih, trebuh imam malo napihnjen, vsaketoliko mi je slabo, razpoloženje skače gor in dol... svašta
, po drugi strani pa visi vprašaj nad mojo glavo... uf...naj me pustijo tej znaki pri miru če ni nič
. Vam pa želim veliko