Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj
...cel dopust sem mislila nate....besede, ki si mi jih napisala ob moji skrbi z mlekom so mi ful pomagale, napotki za linke tudi.... na morju sem vztrajala, vztrajala, vztrajala....velikokrat zvečer naredila flašo, včasih je jedel, včasih ni... zdaj pa je že tri dni ne potrebujemo.....upam samo, da bo teža v redu, samo zdaj se itak ne sekiram preveč, ker flaške itak noče, kar si jaz razlagam, da se je najedel...sploh, ker je dobre volje, lepo spi, plenice polulane....
Tako ga srbi, da se revček prska po glavici. Sem danes kupila od Mustele kremo, baje je dobra za razdraženo kožo, pa bom jutri videla, če bo kaj bolje. Kot se jaz spomnim, so temenca bolj rumenkasta, tole pa je čisto bele barve.
... Kdaj pa je na sporedu? Kdaj pa hodijo vaši otroci spat? Mi gremo okoli 19.30 v posteljo, potem branje knjigic in okoli 20. ure imam jaz minuto do zmage
... Če bi bila kaka zanimiva oddaja zvečer na TV, bi petarditu pustila gledat, samo potem bi ziher hotel še junior... Kako pa imate pri vas to porihtano?
...pride kakšen dan, ko me prime, da bi napokala ene kavbojke in eno majčko v ruzak, pa krenila sama, čisto sama za en vikend nekam v eno kočo....v naravo...v samoto...
ni miru vsaj do 20.30.
....se ne spomnim kdaj smo nazadnje do osmih spali....se mi zdi, da še nikoli