Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

moje,se opravičujem ker nisam prej odgovorila,res ste me potolazile
hvala,hvala,hvala,roza izcedka ni vec
,v torek pa je koncno 1 pregled
pa upam da bo vse ok,komaj cakam,jaz sm uprasala dr.strah za cd na NS in je cena z cd-jem 75 brez je 60.sem shujsala 1kg in sm bil presenecena ker sem vedno lacna ampak slabo mi je se vedno....
medea, ti pa mas v ponedeljek 1.pregled a ne?Takole na kratko od mene, pa upam, da bo vse ok in da bomo veselo čvekale
Jaz pa itaq kronično utrujena in bi lahko samo spala in slabo mi je še vedno cele dneve.
, še mož je bil včeraj na fantovščini se še ni vrnil, je spal kar pri tašči. So ga mal preveč polumpali s pijačo-bolje, kot da se mi vozi domov.
presnete koke
).
da bo čim bolj vzdržno.
. še malo pa bo konec teh sitnosti. ful star recept za slabost so ingverjvi piškoti ali ingverjev čaj. sem prebrala v knjigi za nosečke, pa tudi soseda mi je to svetovala. čeprav meni ni bilo potem tako slabo, da bi si morala kupiti. pa pojej en ta piškot preden vstaneš iz postelje...
Zdaj pa morem čakat en teden dlje.