Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 17.8.2005 12:30:05
|
|
|
|
kati1
|
ojla ne vem če so na netu (jaz sem že iskala pa nisem našla). Predporodna priprava (10 obiskov, 2-3x na teden, po dve šolski uri). Začetni termini so: 5.9.,3.10.,7.11.,5.12 ob 16.00 ali 18.00 v predavalnici Ginekološke klinike (stara porodnišnica), Šlajmerjeva 3 lp, K
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 17.8.2005 13:13:59
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, predavanja se vedno začenjajo prvi ponedeljek v mesecu. Se ni potrebno naročati ali kaj podobnega .. prideš tja in tam zveš kako naprej .. LP, Ezi
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 8:33:46
|
|
|
|
mk1971
|
Hvala obema Torej 5/9 ob 16:00 pridem :kuza: tja in to je to. :bravo: Brez naročil, klicanja, itd...
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 18:19:49
|
|
|
|
maya_slo1
|
Preden začneš s predavanji greš lahko tudi po nalepke v sprejemno pisarno porodnišnice, kar pa lahko storiš tudi po tem, ko že začneš s predavanji. V zloženki piše: Vse nosečnice prosimo, da se pred začetkom tečaja oglasite v sprejemni pisarni (administrativni sprejem), v pritličju nove porodnišnice, Šlajmerjeva 4, od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00, s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke. Te nalepke rabijo samo toliko, da dobijo denar od zavarovalnice za vodenje tečaja.
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 23:28:03
|
|
|
|
KMALU
|
a materinske sole se ne placa? Kaj pa za oceta? Jaz verjetno sploh ne bom hodila, ker se mi ne bo izslo..., morda bom pa nasla cas..:zmeden:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?