Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sama ne vem več kje se me drži glava, izbiranje vozičkov je prava mukaaaa resno, ste vse hodile gledat vozičke najmanj 5x !? In ko sem se končno odločila za model barvo in vse, mi prodajalec zaupa da ima veliko reklamacij....pa sm spet na začetku..
Opazila sem nove vozičke in sicer znamke Bexa (ednino v spletni prodaji- mali vragci), ima katera izkušnje ali kakršnekoli informacije? Jutri sem dogovorjena za ogled vozička in upam da bo vredu, cena je solidna in tudi na slikah je soliden, le še materiali me zanimajo? Hvala 
.Sedaj je v uporabi že pri drugi
,pa moram rečt,da ni idealen.Je trikolesnik, obrača se športni del v obe smeri,ima mehko košaro,ki se po uporabi spremeni v zimsko vrečo in pa Maxi cosi lupinica paše gor. Do tu sami +, minus pa je njegova teža,in pa sprednje kolo se nam ne obrača kot po maslu,pač pa večkrat ostane počez (če je razumljivo).Skratka danes bi kupila sigurno takega z dvema manjšima koleščkoma spredaj.
, spraševala sem vas če katera pozna oz.ima izkušnje z vozički BEXA, no sedaj sem ga sama šla pogledat in kupila ga bom! Zakaj? Sicer sem bila preden sem šla na ogled pripravljena, da to je poljski ...da bo blago sigurno slabo in da bo to narobe ....ampak sem se zmotila...res je da je cena v primerjavi z ostalimi dokaj nizka, ampak to ni nič narobe
glede na karakteristike, predstavitev prodajalke ter glede na ceno, se nama zdi kar ok voziček. sem pa več ali manj slišala samo pozitivne kritike, in v mariboru kar precej teh vozičkov vidim, kar je pripomoglo da nisva niti iskala dalje in sva ga šla kar naročit.
... ampak no, leta 2006 je bilo med poplavo PerPeregotov Quinny že nekaj drugega :P Dandanes pa verjamem (pa čeprav je samo 5 let razlike), da je izbira še obsežnejša in skoraj vsak ponuja samo najboljše
)