Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Ko sem pa jaz 3 dni skakala okol njega in punc in vse naredila sama, je bilo pa ok. Tak mi je pokrov dvignu prej, da še dobro., da nisem mogla niti vstat, ker bi ga kar...
Je Lija ostala pri babi v mestu in dobro ve, da zdaj ko gre Lija na dopust da hočem vsak prost trenutek z njo preživet, ne pa da jo tam pusti.
Sem na silo nek brezvezen film gledala
Pokaži mu ja! Moj je boljše ja, ker je bil deležen par uric tišine, no pa je videl, da tako ne bo šlo, pa se je mal spravil h sebi. Zdej so šli na sprehod in me pustili počivat. Popoldan gresta pa s Tijo na plažo, Nika bo pa z mano doma.

Ali pa enodelne kopalke - te bi pa za otroke prepovedala.
Jaz mam pa one pinki, Lia in ati pa rdeče.
v službi pod klimo, doma pa nikoli ni takšne vročine kot v Lj. No, za primer: včeraj, ko sem šla domov je bilo v Lj 33, v Grosuplju 31, pri nas doma pa 29. S tem, da ko sonce zahaja, že zahladi iz gozda (smo čisto ob gozdu) in tiste prave vročine skorajda ne doživimo
ja, jokam, ker jaz obožujem poletje in vročino
Ful mi manjka, da bi lahko zvečer v mraku sedela zunaj na terasi v kratkem in uživala. Evo, to pa je ena prednost mesta
Pa ima zaradi tega Hiconcil... pa kr zaupam naši P, ker je bila še ok, da ni sama od sebe predpisala antibiotika, ga je še v laboratorij poslala in nič ni na urinu, šele potem napisala recept, ampak sem še vedno skeptična. Eh...
Je dobila svečko in od takrat je še ni mela, bomo vidli kako bo danes. Sranje na kvadrat!