Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se nič ne ve
- vem kako je to, tudi moj nikoli, ampak res nikoli ni kriv, da se skregava. Vedno smo me, ženske tiste ta grde, ki potem moramo se opravičevat pa čeprav nismo nič krive. Kaj šele , da bi se usedel dol in pogovoril z mano?! No čeprav nama se potem nakako kar uspe pobotati pa tud kakšnih hudih žalitev ni nikoli. Bodi močna, se bo že uredilo. Tako ali drugače!

. V glavnem, če res nastopi šele po 24 - 48 urah, sem imela O šele 16. ali 17. dan. Meni se zdi to nekam pozno glede na dolžino mojih ciklusov. Je pa možno, da bo tale malo daljši. Bom poročala. V glavnem, priporočam ti, da se opazuješ in mogoče testiraš več dni zaporedoma. Ali pa še bolje, pusti vse skupaj in se sprosti....uf, ko bi nam to le uspelo. meni ne uspe. Upam, da ti bo moj dolg spis kaj v pomoč.
Še ena nova z vami...sicer spremljam že neki časa te forume in danes se vam tudi pridružujem!Za naju je to prvi krog tko da je bl malo možnosti,da bo takoj ratalo,ampak nikol se ne ve
Drgač pa pričakujem
ves čas na 2 dni, cel ciklus, se mi zrola. Pa tudi, če bi vedela točno kdaj imam O, bi poskusila takrat vsak dan, mogoče bi pomagalo. Sem poskusila sedaj testirati vsk dan pa je ves čas isto, močna kontrolna, šibka druga?! Špika me pa vsaj 3x med "plodnimi dnevi" oziroma v času, ko bi bila možna O, tako da ne vem. Poročam tudi jaz :), pozdravček!
. Upam, da bo tudi drugič tako hito!
. Nisem nič kaj žalostna, pravijo da je z obema vse ok, tko da rabim samo dopust, da si odpočijem in sprostim. Pol pa bo
žal mi je, da je prišla...
.
. vas bom prišla še kaj pogledat in navijat za vas, ste mi postale kar blizu v teh mesecih.