|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4. razred - angleščina
8.9.2011 11:47:17   
kekso
Pozdravljeni

Imam sina, ki letos obiskuje 4. razred in letos ima tudi predmet angleščine. 
Problem je v tem, da moj sin nima posluha za jezike, medtem ko matematika - nadpovprečno.

Letos so se učili že nekaj fraz: kako ti je ime, kdo je to  in odgovore. Pa doma skupaj vadiva, pa sam vadi, ampak opažam, da mu sploh ne gre. Tudi jaz sem imela hude probleme v srednji šoli ter na faksu, mož pa tudi. Očitno nismo za jezike.

Lani je hodil na krožek angleščine, ki so ga imeli v šoli, ampak tam je bilo bolj sproščeno kot pa sedaj.

Rada bi, da mi predlagate kaj naj naredim. Saj ne zahtevam, da ima 4 ali pa 5 oceno, ampak da bi mu kolikor toliko šlo.
A mislite, da bo dovolj, da mu jaz vsak dan pomagam, tako da vadiva izgovorjavo ali bi bilo smiselno ga vozit 1 x na teden h komu.

Hvala za odgovore in LP 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4. razred - angleščina
8.9.2011 12:56:46   
t5t6
Prvo si dej iz glave misel, da otrok nima posluha za jezike. Mi smo imeli lani v 4. r kar velike probleme z italijanščino saj so morali vedeti že ogromno hkrati pa so še angleščino dobili. Z nijim sem vadila praktično nonstop ampak vedno v igri. Nikoli nisva sedela za mizo ampak sem z njim ponovila npr avtu (vprašaš po ang. kakne barve je avti, ki je za nami) ali kar tako vmes. Lahko smo neskončnokrat ponovili neko frazo. Moj nasvet je da ne obupaš ker če boš vztrajala se mu bo kar naenkrat odprlo. Moj sin lani na začeku leta ni razumel nič, zdaj pa ga lahko že ful vprašam in vidim da razume (pri obeh jezikih), sam zna poiskat v slovarju, predvsem pa ima rad oba predmeta, pred enim letom pa je govoril, da so mu jeziki najslabši. Sem prav ponosna, koliko se lahko doseže z delom, če si vztrajen.

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?