Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Saj boš videla tudi ti boš kmalu zagledala tale + in boš kmalu za nami. Ko boš imela kaj časa pa se javi greva na sok!!!
!! Verjemite v to in se bo tudi uresničilo!!!
Da boš bolj mirna, pa lahko prej pokličeš v MB, pa vprašaj kaj v tem primeru!Vso srečo!
Namreč 1ivf ni bil izveden oziroma ni bilo transferja, ker sem zaradi hiperce pristala v bolnišnici. Imela sem precej povečane jajčnike. Jajčniki so se pred etz že zmanjšali, sedaj pa sta se oba zopet povečala
A je mogoče imela katera podobno izkušnjo, če je še upanje,da se poveča
in vam želim lep večer
. Dva so mi vstavili sedaj v spontanem postopku. Prvi dan menstruacije sem poklicala, in sestra me je naročila na 9.dan ciklusa. Takrat so našli že vodilni folikel, endometrij pa je bil 6 mm. Sestra Marija pa mi je takrat tudi dala en ovulacijski listič. Doma sta se mi obe črtici obarvali rdeče(ovulacija) in takrat sem poklicala in v petek sem imela že transfer 2 zamrnjenčkov