Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... je pa moj doživel razodetje tam, saj mu je postalo jasno da tamala pa tricikel nista kompatibilen par in mi je odobril prodajo tricikla in nakup poganjalca ... iii ... pomoje ji bom kar tega petrolovega kettlerja vzela ... najbrž bo ok ... kake imajo pa kaj vaši mulčki? 
. Tko da vsaka čast vzgojiteljicam, res. Mi imamo super vse.
super fino fajn s kavico in pivcem ob bazenu. Zdele konec tedna pa si bomo privoščili še vikend v Moravcih. Pol pa počasi začnemo odštevati dneve do dopusta, odpotujemo 16.junija za teden dni v Turčijo
... sam po drugi strani me je pa mal strah, ko je tamala tolk fajn, vse se da z njo zment pa zdrava je itd. ... pol pa da dobimo kako njeno čisto nasprotje ... hmmm ... joj bi pa takoooo spet dojenčka imela
, zdej se pa malo bolj pogosto javljajte, da bomo veseli, kdaj vas moramo začeti naganjat rodit
-da bi bila zdrava in da bi imeli čim več prespanih noči :)