Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kako kruto
in poročala o zdravem poteku
Res ti iz
želim, da se ti uresniči čimprej!
Tudi jaz msilim na vas vse in vam srčno, srčno, srčno želim, da čimprej ugledate
sem pa v 14 tednu (13t 3d). Sem dobila še razultate od dht in mam skorej isti rezlutat
Čudno, ampak HB mi vsaj poslabšalo ni, tako da komej čakam na morfo, da izvem (vsaj upam), kaj skrivamo in nosimo pod srčkom
k so takrat vse zmučkali ... groza res, tale naše zdravstvo ... želim ti res prijetno
. Dej mi samo še napiši, sem te pozabla vprašat: kateri predčasni test si to kupila, kje? Če me slučajno prej premami skušnjava
, a obenem stiskam pesti že za oktober! Katte in LittleSun, upam, upam, upam, da bo vsaj ena od vaju končno zagledala
. Poročajta!
Imam težave že od O naprej, ravno ta mesec so se začele
. Pa bo že, samo obupati ne smemo.
. Sem pa vesela ker sem že na - 10 kg, tako da bo lepo počasi.
. Ampak jaz verjamem, da bo in bo tudi nam enkrat uspelo. Zdravniki, pač vedno nekaj najdejo, no jaz imam PCO in seveda probleme s težo, samo veliko punc poznam, ki so še močnejše kot jaz in imajo otroke. Nič se ne bom izgovarjala, sem na tem da zmanjšamo. Še -20 pa sem v dobri formi
.
maybe sm lahko pametna ... samo sama sem mislila, da od tega k sm zgubila otroka da se ne bom k seb spravla, pa sem vedno samo optimistično gledala naprej in še vedno pač gledam, čeprav je včasih prisoten strah .. res občudujem take ljudi ... 1A si