|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 17:24:03   
HHH
No takole pa moški gledajo na celulit:

A veste zakaj moški  nimajo celulita? Ker je to grdo!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 17:24:57   
Spontan
Mene si vprašala?

Meni je vseeno.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 17:42:51   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Mene si vprašala?

Meni je vseeno.


se pravi, ti je vseeno če ima tvoja draga celulit?

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 18:13:20   
Spontan
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Mene si vprašala?

Meni je vseeno.


se pravi, ti je vseeno če ima tvoja draga celulit?



Za osebna vprašanja in odgovore, bi morala iti vsaj na ZS, če že ne na kavo.

Drugače pa mi na en način ni vseeno, če bi imela moja draga celulit in mi je na drug način vseeno.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 18:29:32   
mateyka
glede na odgovor, se mi zdi, da bi se tega "problema" lotil drugače kot Milin mož.. čeprav, tudi dvomim da bi zahteval od nje da shujša na nižjo težo kot takrat, ko sta se spoznala.

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 18:30:30   
Putka
Nedavno sem prebrala zelo dobro knjigo, ki opisuje zakaj ženske ne moremo shujšati, kljub zmerni prehrani, telovadbi...

Priporočam: ČUDEŽ BIOIDENTIČNIH HORMONOV

Odgovorov nisem brala, tako da pojma nimam za kaj se gre debata, amapk celulit najbrž ni razlog?

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 19:17:04   
Anonimen
govori da sem že vsa celulitična


Kaj pa pravi ogledalo, med dvema ognjema?

Največji problem pa je, ker mene moje kile ne motijo in se počutim ok...


Kako se počutiš ok, če ti pripombe zbijajo samozavest?

(odgovor članu Milaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 19:46:49   
Taddy78
ne vem zakaj, ampak bom očitno edina, ki se strinja s tem, kar je napisal Spontan.
Sicer je možnih več variant zakaj toliko sponašanja, ampak se je pa za vprašat...ali ima drugo s katero te primerja, ali si se res tako hudo zapustila da ni problem samo v kilaži, ali pa mu pač po pravici povedano tvoja postava več ni všeč.
Sicer način, kako ti to dopoveduje res ni pohvalen, bi se pa vseeno lahko zamislila in mogoče vzela kot pozitivno kritiko v smislu, naredi nekaj zase. Če se ti dobro počutiš v svojem telesu OK, potem itak moraš izžarevati privlačnost in biti privlačna, ne samo sebi, ampak tudi okolici. Če si privlačna samo sebi...ne vem no.
Ker ne vem kaka zgledaš, ne morem biti kaj pametna, lahko pa recimo vzamem sliko iz trač revije, ko so na plaži slikali V. Resnika in njegovo ženo...resda ima vsak svoj okus, ampak ženska je zgledala user posted image . Če so mu všeč take, mu pač so, če mu ne bi bila, bi ji pa delal samo medvedjo uslugo, če bi ji rekel, da naj shujša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 20:06:31   
Brinčika
Jaz imam 77 kg pri 33letih in 168 cm, pa takega celulita kot ga ima tista suhica na prejšnji strani nimam niti približno, res pa imam malo večji trebuh obseg 107 cm, zavedam pa se da bi lahko imela kake 4kg manj, ampak pretirana suhica pa res nebi nikoli hotela bit, raje sem taka kot sem, sicer pa če komu kaj ne paše saj si lahko najde kako drugo pa te pusti pri miru , a ne? Samo vem da je to težko ko si navezan na nekoga , v besu marsikaj rečeš ampak v resnici ni ravno tako enostavno.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 20:16:04   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

ampak ženska je zgledala user posted image


No meni je pa to mimo. Kako ti lahko nekdo zgleda za kozlat? Še v življenju nisem nobenega ocenjevala skozi videz in za nobenega ne rečem, da je grd, butast, debel,....... Se mi zdi podcenjujoče ljudi tako okarakterizirat. Sploh pa po videzu, kar je itak kriterij časa. Recimo v baroku so bile obline lepe in zaželjene in grem stavit, da jih je večina bila takih, da so ustrezale gospodovim okusom. In danes ni čisto nič drugače. Tako dekleta kot fantje že rastejo v prepričanju, da je treba delat in se ravnat po trenutnih trendih. Danes moramo biti anoreksični, jutri ritasti, pojutrišnjem oblečeni v sivo, kasneje v vijolično in madonca, kak ne poznaš trendov al si za luno al kaj? Ljudje bi se morali znati naučiti živeti v sožitju s samim seboj in se malo manj obremenjevati z okolico in trendi in tem, kaj imam sosed. Bi bilo življenje veliko lepše in predvsem manj stresno.

In ja, govorim tudi iz lastnih izkušenj. Zaradi bolezni in tudi napačnega zdravljenja sem pridobila okoli 30 kg v roku enega leta, ki se jih v naslendjih 5ih letih še nisem popolnoma znebila. Partner mi nikoli ni dal vedeti, da ga kaj moti in me tudi ni nikoli teral na diete. OK, pač je vedel, da ni stvar v nažiranju in dietah, ampak v posledicah bolezni, ampak vseeno. Zanimivo pa mi je bilo opazovati prijatelje, ki so me dali na ignore (očitno jim ni bilo lagodno v moji družbi) ali se pogovarjali izključno o hujšanju in delili nasvete o hujšanju. Hvala lepa ne potrebujem takih prijateljev in mislim, da tako obnašanje pove več o njih kot o meni. Pa ne kaj dobrega. In ja, verjetno so se tudi o meni pogovarjali, da sem za user posted image . V glavnem sem jih skenslala in živim veliko lepše z manj, a pravimi prijatelji.

lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 20:39:55   
katy83
Najprej za avtorico teme: po tem kar si napisala, tudi jaz dvomim, da so kg in celulit glavni razlog za nezadovoljstvo tvojega dragega. Vsekakor ta tvoj dragi pričakuje preveč, če misli, da boš shujšala do 70kg. Ne gre tako lahko, to vemo vse, no vsaj večina. user posted image


se pa jaz na nek način tudi strinjam s Spontanimuser posted image glede tega:
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Hmm... Kako zdaj ženski povedat, da ima preveč celolitično rit, da ne bo potem tepec?  To ni mogoče.

Verjetno je po blagih ovinkih to povedal že 100x ampak ker ni nič zaleglo, je pač enkrat povedal malo bolj na hard, kar je sprožilo čustvene vulkane pri bitju imenovano 'ženska'

Potrebno je pač biti realen ne pa moralističen, užaljen... in si priznati, da to, če eden od partnerjev ne pazi več na svoj izgled in svojo težo, to lahko postane moteče. Razen v primeru, kot  je samo pir pomemben in partnerke niti ne opaziš več.







.. in pa s tem:

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78


Sicer način, kako ti to dopoveduje res ni pohvalen, bi se pa vseeno lahko zamislila in mogoče vzela kot pozitivno kritiko v smislu, naredi nekaj zase. Če se ti dobro počutiš v svojem telesu OK, potem itak moraš izžarevati privlačnost in biti privlačna, ne samo sebi, ampak tudi okolici. Če si privlačna samo sebi...ne vem no.



no, jaz zase vem, da če bi mi dragi na kakršenkoli način povedal, da imam preveč celulita, bi to vsaj za kakšno urco zamerilauser posted image ...potem bi videla da je to res, ker jeuser posted image ...potem bi pa odvisno od moje volje: če bi bila dobro razpoložena začela delat kaj na tem, če pa bi imela slab dan, pa bi šla jestuser posted image
Vsekakor pa menim, da je boljše da ti partner pove, da si mogoče predebel, kot pa da gre k drugi, ker mu njegova draga ni všeč...je pa res, da je fajn, da izbere kaki bolj politićen pristopuser posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 21:09:15   
Vijoličarka
Mojcaziga, zelo si osvetlila situacijo. Res je. Neumnost, zaplankanost, nesramnost, zloba, lenoba, škodoželjnost... vse slabe karakterne lastnosti, vse to je nula proti temu, če je kdo debel. Slednji naj se kar v najtemnejšo luknjo skrije.

Pretreslo me je, da so nekateri 'prijatelji' prenehali biti tvoji 'prijatelji', samo zato, ker si se zredila.

No, kar se tiče našega 'junaka', ima, po moje, polno pravico, da si za glavni in vsemogočni kriterij v partnerstvu postavi zunanji videz, točneje, primerne kg in nič celulita. Ima tudi polno pravico, da to lepo pove svoji partnerki in tudi lepo izrazi željo, da 'nej ona naredi kej za sebe' ter poudari, kako je njemu to pomembno.

Partnerka pa ima tudi pravico, da tej lepi prošnji ugodi ali pa tudi ne. Če ji ne, ima naš junak polno pravico, da prežaga posteljo in mizo, spakira kovček in odskaklja na pašnike s privlačnejšimi kravicami.

V nobenem primeru pa naš junak nima pravice, da partnerko (in mater svojih otrok) ponižuje, ji ukazuje in zlorablja.

Zdi se mi zelo verjetno, da sploh ne gre za kilažo, ampak bolj za potrebo vladati nad nekom, ga tlačiti, poniževati, mu zagospodariti. Ker če bi bila njemu sama kilaža tako zelo pomembna, potem bi se mu resnično telesno gnusila in ne bi mogel seksati z njo.

Kilaža je zelo verjetno samo izgovor. Če ne bi bilo tega, bi bilo pa kaj drugega.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 21:14:23   
ronja
Vijoličarka, podpis.

Pretreslo me je, da so nekateri 'prijatelji' prenehali biti tvoji 'prijatelji', samo zato, ker si se zredila.

To sem bila pa tudi jaz čisto paf! Sama imam suhe in "dobro hranjene" prijateljice in vsem enako rada ponudim kremšnito. Če je katera na dieti, me itak vnaprej opozori, da naj ne ponujam ničesar takega. In potem naredim kak sorbet, ki ga sme, recimo. Da bi jim pa težila, da morajo shujšat?user posted image Pa kako to izgleda, no? Ok, če te ženska sama vpraša: povej mi iskreno: a sem se fejst zredila?... je eno, pač poveš, kako se ti zdi. Da bi pa človek sam te teme načenjal kar tako iz ničega?

mili, nihče, ki ima rad svojega partnerja, ni imun na njegove pripombe. In zato nas te lahko povzdignejo, da smo zmožni več kot mislimo ali nas potlačijo dol, nam zbijejo samozavest. Tudi če nam sam predmet pripomb ne dela težav.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 21:23:29   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Ker če bi bila njemu sama kilaža tako zelo pomembna, potem bi se mu resnično telesno gnusila in ne bi mogel seksati z njo.


ja. al jo pa nima nič rad in mu je res vseeno kam vtika tiča. user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
19.9.2011 21:24:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 21:26:05   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa kako to izgleda, no?


Zgleda tako, da ti dnevno po mejlu ali osebno pošiljajo najnovejše diete. Tudi tako, da za darilo dobiš komplet predpripravljene hrane ala NUPO za hujšanje. In potem užaljenost, ker tega nisem uporabljala, seveda nisem smela. Ena mi je celo kupila majčko številko 36 in napisala, da upam, da jo kmalu uporabim user posted image
To je samo par cvetk mojih bivših prijateljic.

Saj verjetno mi res niso želele slabega, ampak v resnici sploh niso želele vedeti zakaj in od kod taka sprememba, bolj so se počutile nelagodno v moji družbi in so želele nazaj "mene". Ampak jaz sem bila jaz kot vedno, le v XL izvedbi user posted image . Pač drugo telo, ista duša. One so hotele nazaj telo.

Saj potem, ko so me v bolnici že skoraj odpisali in so me hodili množično obiskovati, so se vse hitele opravčevati in me tolažiti, da ne zgledam tako slabo in, da je bolje "da ljulja nego žulja" .

V glavnem sem to napisala, da osvetlim tudi drugo stran, ker sem bila na obeh. Meni kot rečeno hudo na samozavest ni vplivalo, saj sama nisem imela ravno vpliva na dogajanje v mojem telesu, poleg tega pa uživam podporo partnerja. Verjamem pa, da bi kaki čustveno bolj labilni osebi to pustilo večji pečat kot sama bolezen.

Kakorkoli živim življenje brez obsojanj, poskušam biti optimistična (seveda vedno ne uspeva) in uživati vsako dano minuto. Če komu kaj ne paše, vključno z mojim izgledom, pa je to popolnoma njegov problem in zaradi mene lahko user posted image user posted image user posted image večkrat dnevno.

Lepo bodite, Mojca

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 21:35:31   
*becky*
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan

Hmm... Kako zdaj ženski povedat, da ima preveč celolitično rit, da ne bo potem tepec? user posted image  To ni mogoče.


Če je tip skuliran v glavi, bo znal opraviti s tem. "Srči, enako rad te imam kot na začetku, če ne še bolj. Ampak počasi po treba nekaj narediti, da se boš dobro počutila v svojem telesu, se strinjaš?"

To so približne besede od mojega pred časom in zaradi tega nisem bila niti najmanj užaljena. Po porodu mi je ostalo 15 kil viška, do letos se za to nisem dosti zmenila. V cca pol leta sem izgubila 10 kil, nekaj jih moram še vedno oklestiti. Z mojim nisva vedno v super odnosih, ampak človek zna stvari normalno povedati, tudi ko nima dobrega dneva. In stoji mi ob strani. Mislim, da se tu začne razlika, ki jo navaja avtorica teme.

Vse se da lepo rešiti, če imata partnerja vsaj malo spoštovanja en do drugega. To kar počne partner od Mile, je posledica njegovega nezadovoljstva z njegovim življenjem. Tak odnos do žene zaradi 8 kil? Dajte no! Probleme ima sam s sabo, morda ga celo kdo podpihuje pri tem - kaki kolegi, ki so obsedeni z manekenkami? Takega tipa se je treba čim prej znebit, ker se bo njegova žaljivost samo še stopnjevala. In kot je rekla ena od predhodnic - kar se tiče seksa, ga je NUJNO treba postaviti na hladno. Pri takem odnosu naj jajca prazne na kak drug način!

Mila, upam da se bo tole čim prej rešilo in sicer tebi v prid! user posted image

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 22:19:34   
ronja
Saj verjetno mi res niso želele slabega, ampak v resnici sploh niso želele vedeti zakaj in od kod taka sprememba

Ljudje nočejo slišat slabih stvari. Meni vsi pravijo, da je vse ok, ko me vprašajo kako sem in jim povem svojo diagnozo v tej nosečnosti (ki je precej smotana oz. jih je celo več). Ja, ni glih ok. samo da mene prijatelji/ce razumejo (imam srečo ali pa jih znam izbirat, ne vem) in ne kvasijo neumnosti, zato so jih pa toliko bolj polni raznorazni bližnji in daljni sorodniki... Tem se pa še izognit ne moreš, pa zamenjat jih tudi ne morešuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 22:41:40   
botrca
Moje mnenje je tako: Začni hujšat...in ko dosežeš zahtevanih 70 kg...mu spakiraj kufre in naj se ima še naprej lepo.

Vemo, da nismo vse idealne...tudi pred in po porodih...ampak...saj moški tudi niso vsi idealni. Ali? No če tvoj je, potem ok...ampak dvomim. Kaj pa če ima drugo in svoje grehe zatira na tebi? Samo glasno razmišljam.

Mogoče si pa malo tudi ti kriva...ker si se "zapustila"...probaj naredit nekaj zase...user posted image , ne zanj.

Pa veliko sreče v prihodnje.


_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 22:48:37   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

govori da sem že vsa celulitična


Kaj pa pravi ogledalo, med dvema ognjema?

Največji problem pa je, ker mene moje kile ne motijo in se počutim ok...


Kako se počutiš ok, če ti pripombe zbijajo samozavest?


Nad njeno popolno srečo očitno bdi samo označevalec-Gospodar. Dejstvo, da se izven njegove prisotnosti, med drugimi (označevalci, katerim pogosta uporaba pripomb ni pozicijsko, statusno naddoločena in obenem standard komunikacije, utečeni dikurz) in ko je sama s seboj torej, počuti popolnoma okej, jasno aludira na to, da bi se brez tega gospodarja dalo prav tako spodobno živeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 22:49:47   
ronja
botrca, če bi šlo za 2-3 kile, bi še šlo - ampak gre za 16 kil... Teh pa ne dobiš dol v 2-3 mesecih... Prej 2-3 letih... In se toliko časa matrat s človekom, ki te ponižuje... in pustit, da se prazni na tebi... ne vem, no. Sama bi rajši ubrala drugačen pristop: karte na mizo in vsekakor se ne pusti več žaliti in poniževati. To nima veze s kilami, kot je že vijoličarka napisala.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 22:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
To nima veze s kilami, kot je že vijoličarka napisala.


Tako ja, samo mož nima jajc, da bi se s tem soočil, lažje je krivdo za lastno nezadovoljstvo prenašat na ženo.

Saj bi rekla, če bi prišel v skrbi za njeno zdravje in dobrobit in rekel, srči, skrbi me zate, takšna teža ni zdrava. Preveč hrane ti uničuje zdravje, telo, tebe kot osebo, jaz pa bi rad, da si zdrava, da se dobro počutiš v svojemu telesu, kako ti lahko pomagam? Tako nekako, ne dobesedno seveda.
Pa četudi bi pripombe, omenjene v avtoričnem sporočilu, govoril dobronamerno (kar zelo, zelo dvomim), poniževanje ni ravno fajn motivacija. Je pa odličen in hiter način, kako uničiti zaupanje, spoštovanje, občutek varnosti in pripadnosti, ki naj bi bili temelj dobrega partnerstva. Kontraproduktivno, torej.


< Sporočilo je popravil Ankica. -- 19.9.2011 23:00:51 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 23:06:40   
mika
Saj bi rekla, če bi prišel v skrbi za njeno zdravje in dobrobit in rekel, srči, skrbi me zate, takšna teža ni zdrava. Preveč hrane ti uničuje zdravje, telo, tebe kot osebo, jaz pa bi rad, da si zdrava, da se dobro počutiš v svojemu telesu, kako ti lahko pomagam? Tako nekako, ne dobesedno seveda.


Mogoče pa ji je, pa ni slišala in je ubral drugo pot , da bi ga slišala....


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 23:11:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

spontan, nihče ne pravi, da mu mora biti njena postava všeč. In po moje si lahko tudi povemo, če nas kaj na partnerju moti - sploh če je to nekaj, kar se da spremenit (in to se načeloma da). Ampak - je pa velika razlika v tem, kako to poveš. To, da non stop ponižuješ svojo izvoljeno žensko, gotovo ni pravi pristop. Ne gre za to, da bi bile jezne, da hoče spremembe - ampak način, na katerega hoče prit do njih, je pa žaljiv. In predvsem se mi ne zdi fer to zahtevat. Shujša človek zato, ker si sam to zaželi, ker ve, da je to zanj dobro (če pač je dobro - imaš tudi obratne ekstreme, pa o tem zdaj ne bi).




podpisuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Moje kile :-(
19.9.2011 23:19:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Saj bi rekla, če bi prišel v skrbi za njeno zdravje in dobrobit in rekel, srči, skrbi me zate, takšna teža ni zdrava. Preveč hrane ti uničuje zdravje, telo, tebe kot osebo, jaz pa bi rad, da si zdrava, da se dobro počutiš v svojemu telesu, kako ti lahko pomagam? Tako nekako, ne dobesedno seveda.


Mogoče pa ji je, pa ni slišala in je ubral drugo pot , da bi ga slišala....





Čisto možno, ampak sedanji pristop tudi ne bo obrodil pozitivnih rezultatov, le ločil ju bo. Zato je treba sest skupaj in se konkretno pogovorit, se soočit, pa da padejo ven vse tiste zadržane besede, jeza, potlačena čustva, da se potem končno vidi na čem si in lahko začneš delat na rešitvi, takšni ali drugačni.
Le da nas je v večini takih soočenj strah - ker kaj lahko slišimo o sebi tudi kakšno nelepo, a resnično stvar, tega pa seveda nočemo, in ker končen rezultat, pa naj bo takšen ali drugačen, zahteva aktivno delovanje in je zato marsikdaj lažje pasivno čakat, da se bodo stvari rešile same od sebe (kar se seveda ne). Velja za obe strani.

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 19.9.2011 23:22:51 >

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?